Okay, What am I doing wrong

Discussion in 'Droid Incredible 2 Hacks' started by GreenAcid, Nov 16, 2011.

  1. GreenAcid
    Offline

    GreenAcid Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chico CA
    Ratings:
    +0
    I am using Revolutionary S-Off or whatever, and I put the zip on the SD card, it said installed, but when it reboots, i get nothing but some blue & red squares that go on for days?

    Did i do something wrong
  2. GreenAcid
    Offline

    GreenAcid Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chico CA
    Ratings:
    +0
    Forgot to mention, I installed the Liquid mod
  3. GreenAcid
    Offline

    GreenAcid Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chico CA
    Ratings:
    +0
    I Seriously need to just stop posting. because, I figured it out....Ugh....My damn need for instant gratification. lol
  4. rubiksc00p
    Offline

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +29
    I think you just want a cheerleader! "go, greenacid go!" "go, greenacid, go!" Yaaaaaah!
  5. GreenAcid
    Offline

    GreenAcid Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    272
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chico CA
    Ratings:
    +0
    lol, maybe you can help me flash my radio then. I'm going Crazy here and thinking of just taking the mod off until I can figure it out.