Ok...Here's one that angers me about Motoblur

Discussion in 'Motorola Droid 3' started by Venom51, Jul 21, 2011.

  1. Venom51

    Venom51 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Due to the changes they made to the email mechanisms I can no longer assign a different notification ringtone to each email account. I used that to determine if an email had just coem in from home or work. Now it's all the same freakin noise so I have to look at the phone every damn time it makes a noise.

    Motorola you suck.
     
    #1 Venom51, Jul 21, 2011
    Last edited by a moderator: Jul 21, 2011
  2. Ragnell

    Ragnell Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York City
    Ratings:
    +0
    that indeed does suck
     
  3. Lars1

    Lars1 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    SL,UT
    Ratings:
    +0
    If you use different email clients i.e. Yahoo & Google, you can assign unique ring tones.
     
  4. Venom51

    Venom51 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I only run Exchange Active sync email for all my accounts. All my MSN, Gmail and Comcast accounts are forwarded to my Exchange server at home. So in this scenario with Blur all Corporate accounts are treated to the same settings.
     
  5. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +17
    Amen brotha! Haha


    CM74DX
     
  6. Big D

    Big D Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    541
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Motorola software may suck but the hardware is arguably the best.
     
  7. Venom51

    Venom51 Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I have no issues with the hardware. Blur however is another story. Also when attempting to post on the Moto Forums I find out my accout has been deactivated from not posting every fifteen minutes. There are plenty of reasons they suck but the hardware isn't one fo them.