[Official] Turbo 2 M update thread

Discussion in 'Motorola DROID Turbo 2' started by PereDroid, Mar 3, 2016.

  1. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,717
    Likes Received:
    4,731
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,270
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Another update to this method. Instead of the Lite version of the Network Refresher tool, spring the couple bucks for the paid version and you get a widget ( Network Signal Refresher Pro - Android Apps on Google Play). Now the entire process takes three taps, one on the Network Refresher icon, one on the Tethering Shortcut icon, and one on Mobile Hotspot in the screen that comes up.

    [​IMG]

    Sent from my XT1585 using Tapatalk
     
  2. amtrak23

    amtrak23 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Droid Maxx
    Can someone double check and see if this method has been blocked now by the 24.31.22 update? I can't get it to work today after getting the update last night.

     
  3. Wadman

    Wadman Senior Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    234
    Likes Received:
    112
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +120
    I updated yesterday and can confirm that this method still works for me.
     
    • Like Like x 1
  4. amtrak23

    amtrak23 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Droid Maxx
    Thanks for the response. I have been playing with it for a while and finally managed to get it turned on twice, but the hotspot disconnected on its own after about 10mins or so.

    I have been using this method since May with no issues. I could always enable it on the first try, now it's taking me 7-10 tries. Nothing has changed on my phone since Monday when I last used it for about an hr with no disconnect issue.

    Any ideas on what to check to see what is messing it up? Should I try a factory reset?
     
  5. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Getting error can't forward or attach from Google message re re attachments etc since recent update that enabled wifi call what do I have to change to get apps to work as relates to overlay prompt

    Sent from my XT1585 using Tapatalk
     
  6. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    14,360
    Likes Received:
    11,844
    Trophy Points:
    2,463
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +12,400
    Current Phone Model:
    Moto Z4
    I think you already started a new thread for the same question.

    Sent from my XT1585 using Tapatalk
     
  7. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    135
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +143
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Silly Tapatalk. Can a forum wiz post a cross link from this thread to the other thread as I am too tired to do it zzzzing Night LOL

    Sent from my XT1585 using Tapatalk
     
  8. TisMyDroid

    TisMyDroid Super Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    7,385
    Likes Received:
    3,142
    Trophy Points:
    578
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +3,448
    Current Phone Model:
    Samsung Note 3
    For Overlay solution;
    http://www.droidforums.net/index.php?threads/291720/

    Sent from my SM-N920V using Tapatalk
     
    • Like Like x 2
Search tags for this page
driod turbo 2 rom
,
motorola turbo 2 xt1585 signal is not working
,

turbo threads