Official Team D1-MIUI-10.29-V6.X Release

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by metiCkOne, Oct 29, 2010.

  1. metiCkOne

    metiCkOne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    Before restoring any apps or settings try testing things out first. Make a couple texts and calls and if you can send them to your phone. That's one of the things I do when testing. I do the same thing after installing apps to make sure and I haven't had a single force close and neither has Zen.
     
  2. perfoliate

    perfoliate Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cape Cod
    Ratings:
    +0
    will do. I'll report back and update the bug report I filed if things improve. I'm gonna redownload 6.1 again as well just in case of a bad download.
     
  3. metiCkOne

    metiCkOne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    Sorry, I know I haven't directly answered you yet but I assure you I'm looking into it as we speak.
     
  4. Spaniard85

    Spaniard85 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Good call. If I remember correctly, everything was working just fine before I restored my apps.
     
  5. metiCkOne

    metiCkOne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    Sounds good, good thinking on the download.
     
  6. fearthewopr

    fearthewopr Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    I'm having the same issue. Find a fix?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. Mr_A

    Mr_A Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bronx, NY
    Ratings:
    +0
    thanks man I know you'll fix everything...

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. Spaniard85

    Spaniard85 New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Did you restore any apps or data with Titanium or My Backup? That seems to be the #1 contender right now.
     
  9. metiCkOne

    metiCkOne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    We're troubleshooting now. Read the questions I asked him and send them in a reply to me and we'll go from there.
     
  10. JLangevin

    JLangevin Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Email notifications refuse to play the notification sounds.. SMS works just fine... this isnt a HUGE deal, but since I do a lot of business through my droid, this is somewhat major...

    Ive checked all known settings and everything is set to play the sound... any ideas?
     
  11. metiCkOne

    metiCkOne Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Portland, OR/Boston, MA <-- Born N' Raised
    Ratings:
    +0
    If anyone from my beta team is on this thread gtalk me if you want to test something.
     
  12. ipadl

    ipadl Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I too had the fc on the dialer. I triple wiped the data/factory and triple wiped the cache before loading the ROM. Things worked well for the first hour or so, then the fc on the dialer started up.

    I moved to slayher's 800 Mhz kernel, but same thing. I have not restored any apps, only configured exchange email. I am also running 6.1. Would be happy to he troubleshoot if I can.

    Seth
     
Search tags for this page
download task killer for miui v6
,
miui official dark theme
,

miui v6

,

miui v6 beta

,
miui v6 beta download
,
miui v6 i9100
,
miui v6 pantech burst
,

miui v6 release

,

miui v6 release date

,
miui v6 ss