Official Swype is available for ICS and the G-Nex now

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by sbenson, Feb 16, 2012.

  1. BenLand150

    BenLand150 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,813
    Likes Received:
    103
    Trophy Points:
    93
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +103
    I'm going back to stock too, it just doesn't seem the best.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  2. GDP

    GDP Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I like everything about it except for the color. I wish there was a way too change that

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  3. xDMONEYx

    xDMONEYx Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +62
    Current Phone Model:
    Huawei Nexus 6P
    Twitter:
    bentxnail
    I see no issues with this version of Swype myself. And I come from a DX, which had stock Swype. It might just be because of the larger screen, but I seem to have an easier time actually swyping. I do have to agree though, the orangish yellow trace is pretty ugly. The one hacked version I had on my first Nexus was nice and blue, wonder why they stopped with the blue! Especially for ICS.
     
  4. daudi81

    daudi81 Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    54
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Weird - I think I like it better on the lower res screens (my old Tbolt). The buttons are bigger and mistakes happen less often. On the nexus everything seems so tiny and my fat fingers are still pretty accurate, but I still make mistakes often. Whereas on the Tbolt, I RARELY ever made a mistake, especially with autocorrect etc.
     
  5. pjkump

    pjkump Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +9
    One thing that really bugs me is the English to Spanish button. Wish there was a way to turn it off.
     
  6. xDMONEYx

    xDMONEYx Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +62
    Current Phone Model:
    Huawei Nexus 6P
    Twitter:
    bentxnail
    As far as the English to Spanish button goes, you can't get rid of it, but you can render it useless, at least. If you are having issues with accidentally hitting it and changing the language to Spanish. Just go to the Swype settings in Language and Input and go to Language Options. Uncheck Spanish as an option. Now at least you won't accidentally change languages mid-type. :p
     
  7. pjkump

    pjkump Member

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +9
    Cool, thanks for the tip! I looked but must have missed that.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  8. jrjordan

    jrjordan New Member

    Joined:
    Nov 25, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Don't like the speech to text...

    Yes, I don't like the Dragon Dictation either. It does not "type in" the words as you speak like the stock speech to text. It only "types in" all the text when you are done speaking all the words. Don't like that at all, but that is about the only think I don't like.
     
  9. cleevis

    cleevis Member

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for the tip on language. Hated that. Especially after having a few. Lol
     
  10. Briankbl

    Briankbl Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    973
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +104
    Typing in the words as you speak is just visual flair...eye candy. Dragon Dictation is much much much more accurate.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  11. zach9009

    zach9009 New Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey I have tried several times to register and it will not show a box to check saying u agree to terms and conditions. But it says I have to to download and it is saying I need to fill in all required fields. Plz help is there something I am missing.

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  12. syndicate0017

    syndicate0017 Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    2,007
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +48
    You can't do it from your phone. I had the same issue doing it on my Nexus. I went to a computer and was able to register easily.