Official Swype Beta Testing

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by firefalldown, Mar 5, 2010.

  1. firefalldown
    Offline

    firefalldown New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey guys, didn't see a thread on this so I figured I'd let the word out, Swype is in its official beta and is accepting beta testers, just registered mine and downloaded and its pretty sweet! Hurry before it fills up or just download the apk below.

    Beta Sign Up Link

    Link Removed

    Dang it, looks like their putting copy protection on the new beta, just got a message telling me that my swype keyboard is configured for another device, looks like you'd be better off signing up with the beta
     
    Last edited: Mar 6, 2010
  2. Droidster163
    Offline

    Droidster163 Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Whats the difference between this one and the one that has been out for download? Any new features?
     
  3. firefalldown
    Offline

    firefalldown New Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just started trying it now, at first glance they've added a vibrate feature as well as a different color scheme for word suggestions
     
  4. SSHGuru
    Offline

    SSHGuru Silver Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Fort Lauderdale
    Ratings:
    +30
    Thx for link
     
  5. SSHGuru
    Offline

    SSHGuru Silver Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Fort Lauderdale
    Ratings:
    +30
    You have to uninstall the old one to get this to work which I did.

    It's a more advanced version but it does have some annoying things - vibrate on touch can be turned off but the tap sound it makes when hitting one key cant.

    One of the options turns off the sound. Just found it - hold down the swype key to get options.
     
    Last edited: Mar 5, 2010
  6. CoyG
    Offline

    CoyG Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    is it worth it to switch? my swype gets a little buggy but its tolerable most if the time.
     
  7. R1Lover
    Offline

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    My guess is this one will expire so it will keep it out of the hands of people that should not have it... if you remove the old one keep it... just in case. :)
     
  8. cystic
    Offline

    cystic Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This is awesome.. We can finally have this.. legally
    I like the maw version already. Been using swype since day one and love it.
     
  9. vinnard
    Offline

    vinnard Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This is great. So much better than the last version I was using
     
  10. sherylhs
    Offline

    sherylhs Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE, Michigan
    Ratings:
    +0
    Thanks for the link. I have tried the other swype-type keyboards, but I always go back to the original.
     
  11. cystic
    Offline

    cystic Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Im guessing you peck at normal keyboards as well?
     
  12. Mr Steve
    Offline

    Mr Steve Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Tampa, Fla
    Ratings:
    +0
    I'm assuming the 'installer' (that you have to run before you can install the legit version) will make it impossible to reload the old one. Add to that having to uninstall the leaked version and it makes it even more questionable.

    Then again, what do I know? I'm 'legit' now, and if worse comes to worse there are other options out there. And if it's all on the up-and-up I'm covered then, too.

    Time will tell. And, no, I didn't browse through the 'terms & conditions' of the installer.

    The 'legit' one is nice, though.
     
  13. sherylhs
    Offline

    sherylhs Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE, Michigan
    Ratings:
    +0
    Not really sure I understand your comment / question. But I can tell you that my previous phone was a verizon voyager and the physical keyboard was much easier to use. Normally I am a pretty fast typist but I just can't get into the groove of the droids physical keyboard. I do use it once in a while, but not often.

    On the phone; once you swype, it's hard to go back.
    :D
     
  14. SSHGuru
    Offline

    SSHGuru Silver Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Fort Lauderdale
    Ratings:
    +30
    I installed swype on my wifes new android last week and just pulled it out to put the new version out and it said the old one had EXPIRED.

    I think they just went and expired all the old versions. Good thing I got the new one...
     
  15. nathan52789
    Offline

    nathan52789 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm not sure whats going on here but everytime I restart my phone I get an error message saying that swype package you installed is configured for another device and will operate with limited functionality. Help?