****Official FroYo Rollout Thread****

Discussion in 'General Discussions' started by alphawave7, Aug 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. apastuszak

    apastuszak Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Worked fine on my Driod...

    The initial sync is taking forever. Other than that, everything seems fine.

    I'm sure it's syncing up all the stuff that Froyo lets you sync back down, like unpaid apps, etc.

    Andy
     
  2. xkape

    xkape Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    Who's downloading this? stock users? I could see a huge desire to get this if I was stock. But rooted users...why?
     
  3. alphawave7

    alphawave7 Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    334
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can you give us any other details? Where, exactly does it fail?
     
  4. apastuszak

    apastuszak Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Stock users. yes...

    Yes, I am a stock user. I didn't want to root. So, this is the only way I can get Froyo.
     
  5. cereal killer

    cereal killer Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,374
    Likes Received:
    1,280
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Austin, TX
    Ratings:
    +1,427
    Current Phone Model:
    Nokia Lumia Icon
  6. tonytj

    tonytj New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Google talk look different. everything else seems to be working ok. I have went into a bunch of apps, used the gps, sent emails, made call, just no flash.
     
  7. justinevan88

    justinevan88 Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That's what I though. But I tried Hulu and it still says I need to download flash. Maybe it's user error. I hope it is.
     
  8. jntdroid

    jntdroid Super Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,455
    Likes Received:
    317
    Trophy Points:
    198
    Location:
    TX
    Ratings:
    +319
    no issues here at all, seeing flash in the market too "adobe flash showcase"

    i DID unroot and go back to stock 2.1 before installing, though
     
  9. scalo

    scalo New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    has anyone noticed that USB tethering is available in 2.2 but it brings you to VZW to buy a plan
     
  10. dylanthecat

    dylanthecat Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +0
  11. apastuszak

    apastuszak Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It's called Adobe Flash Showcase

    Just got it from the Market and it's called Adobe Flash Showcase.
     
  12. dylanthecat

    dylanthecat Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Wisconsin
    Ratings:
    +0
    Nope, that is not it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
download android froyo
,
download android froyo zip file
,
e48e48ff.zip
,
ese81.e48e48ff.zip
,

signed-voles-frg01b-from-ese81.e48e48ff.zip