~OFFICIAL: FRG01B FroYo Issues/Solutions Thread~

Discussion in 'General Discussions' started by alm0614, Jun 23, 2010.

  1. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    help....trying this one more time

    since update...if i put a contact shortcut on screen.....it will not let me select it and pull up options to text,call,facebook,ect. it gives a error saying" sorry android.process.acore has stopped. and force closes. i have took battery out several times. i dialed *228 and rebooted the factory stuff. all the apps and widgets work but this does not!! anybody have any ideas?? i used this feature alot!! and really want it back!!
     
  2. xkape

    xkape Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    The complaint is about having the same icon on the "desktop" and in the dockbar. Just want's the dockbar to go away (minus the home button). Fairly easy procedure but then again, I am using Launcher Pro. I don't think the stock launcher gives you that much freedom.
     
  3. JimmyD

    JimmyD Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Please help with what?

    You are correct. WiFi hotspot is not a feature of the official 2.2 update (manual and OTA). Yes, there were rumors of it, but the official release proved otherwise.

    ....hmmm unless, are you trying to to say you can't access a wifi connection after the update?
    You meant to say "hotspot" as in your Droid will serve as the wifi hotspot for other devices to connect through, right?
     
  4. JimmyD

    JimmyD Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    :( That's odd! I don't know what that feature doesn't work for you? I just created similar contact shortcuts on my home screen this morning. It works fine for me. (non-rooted / manual update)
     
  5. NeoandGeo

    NeoandGeo Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    451
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Silly complaint. Noone should complain about better features being enabled. :p
     
  6. Laurence5905

    Laurence5905 Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    324
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mableton, Georgia, USA
    Ratings:
    +0
    Yeah, exactly. If I could get rid of that 3rd-party software and just do it natively on the phone, that would make me happy.

    But I can find no information, other than the FAQ telling me that it's possible. Please let me know if you find anything.

    Thanks,
    L.
     
  7. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i just recieved the update lastnight. and its the only thing that dont work!!!
     
  8. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,491
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
    I know you are frustrated over not getting an answer for this issue, but quite honestly you've done everything you can to try to fix it. You're not running a task killer or virus protection, correct?

    Let me have someone from the rescue squad review this post and we will see if we can't get you fixed up.
     
  9. xkape

    xkape Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,883
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    163
    Location:
    OH-IO
    Ratings:
    +37
    Ehh we all complain about "new and unfamiliar" things. Then we play with them and we wondered how we did without them...lol :)
     
  10. bamaboy74

    bamaboy74 Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    just figured out.....it works with android stock home. but will not with GDE,OPEN HOME, and others.
     
  11. mamacita4two

    mamacita4two New Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Verizon cancelled it
     
  12. brian_g

    brian_g New Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Another 2.2 update problem (music)

    Before I go into this I think I also have the same problem as AlienTwo, but I'm not totally sure. Anyway ever since I got the update yesterday I have problem listening to my music through an audio jack (either via headphones or through another means) after I receive a text. Music plays fine, I get a text (with a sound alert), it then pauses the song (didn't before), I then try to unpause and I get no sound. Now I do get sound out of the phone when I unplug the jack, but when I plug it back in nothing. The only way to fix it is to turn the phone off and on, but same thing happens. Anybody else having this problem?
     
Search tags for this page

android froyo troubleshooting

,

frouo issues

,

froyo 07 issues

,

froyoissues