~OFFICIAL: FRG01B FroYo Issues/Solutions Thread~

Discussion in 'Android General Discussions' started by alm0614, Jun 23, 2010.

  1. superkeest

    superkeest Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    i get this error: "assert failed"
     
  2. CrunchSA

    CrunchSA New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    All of your calendars should now show up in the calendar app. There aren't 2 separate ones anymore.
     
  3. Paul1201

    Paul1201 Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I had to change my linksys wireless access point ( WAP610N) from mixed B/G/N to B/G only to get my droid to reconnect to my home network after the update.

    +1 on Flash not being in the market
     
  4. zfly9

    zfly9 Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't see flash either, where is this beta?

    Thanks
     
  5. xSinneDx

    xSinneDx New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried to download flash it says item is missing.
     
  6. Fuzzball

    Fuzzball Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Ahh. Had to force a sync for it to show up in the "Calendars" menu. Thank You.
     
  7. tonytj

    tonytj New Member

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I do like the new car/home app that comes up when I dock it in my car dock. The only issue i have seen so far is just cant download flash. its very fast and even things like pinch to zoom are much crisper and not as laggy. i am about to try to teather to see what happens.
     
  8. Jscullin

    Jscullin Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The wifi indicator shows no bars in the notifications bar. But looking at the network I'm connected to via settings says the signal strength is excellent and it works fine.
     
  9. thebourbonnflip

    thebourbonnflip Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ok..previously i had easy tether installed..now i can not find it in the market..i can see the lite version.but the paid version is not there anymore?
     
  10. JMacPro

    JMacPro New Member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i am rooted with BB v .4. if i install froyo and then try to go back to BB will the bootloader be locked?

    thanks
     
  11. madsci73915

    madsci73915 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just installed it, overall seems faster, only issue I've seen so far is that helix launcher keeps giving a FC on the first time you hit the home button.
     
  12. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Flash is in the market. I just checked. :)
     
  13. jlukes

    jlukes Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No flash on the market, and where do I phone Chrome to phone?
     
  14. jlukes

    jlukes Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Also, swype isn't working
     
  15. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Well, it looks like I was wrong. I read the description for Adobe Flash Showcase and I thought it included Flash 10.1.

    You should be able to download it here: Adobe Labs - Downloads: Flash Player 10 Prereleases
     
Search tags for this page

android froyo troubleshooting

,

frouo issues

,

froyo 07 issues

,

froyoissues