1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

odd situation, help please

Discussion in 'Rescue Squad Help' started by chefjellynow, Jun 18, 2011.

  1. chefjellynow
    Offline

    chefjellynow New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i am on a DX

    in a nutshell... i was on leaked .596 and decided to try cyanogen but first i did a nandroid backup. didnt like cyanogen and got myself back up to the .596 leak running perfectly, went and did a restore of the backup and loads up great EXCEPT no signal, no dialer, no contacts. they are all gone from y apps and i get no signal. tried to open voice commands to try to dial *228 but voice commands wont open. otherwise everything else works great.

    i wiped dalvic and restarted...nadda
    i did the restore again and nada

    any help would be appreciated
    thanks

    EDIT--I HAVE NO settings tab anymore either ...sad sad
    Last edited: Jun 18, 2011
  2. chefjellynow
    Offline

    chefjellynow New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    anyone have any kind of solution?
  3. FernBch
    Offline

    FernBch New Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fernandina Beach, Fl
    Could be way off or missing an easier solution, but have you thought about doing a SBF back to Froyo and starting over?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  4. chefjellynow
    Offline

    chefjellynow New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i did already. the only thing i can think of is my baseband on my leaked .596 is .07 and when i backed up i believe it was .12 pretty sure thats the prob. anyone have solution to upgrade my baseband to .12?
  5. mikeinrichmond
    Offline

    mikeinrichmond New Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Richmond, Va
  6. chefjellynow
    Offline

    chefjellynow New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok ok... i got my system to exactly where it was when i backed up..(.596, 12p baseband) but when I do my restore I am STILL getting no dialer, verizon siginal and my settings button is all gone too

    please please has this happened to anyone?

    thanks