Now that we have root, what APPS are a must?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by wuyanks, Dec 9, 2009.

  1. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The first two that i downloaded (and they do work well):

    1. Drocap2
    2. Terminal Emulator

    Any other suggestions?
  2. odoyle81
    Offline

    odoyle81 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    subscribed!
  3. VIRominoff
    Offline

    VIRominoff New Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What is drocap2?
  4. odoyle81
    Offline

    odoyle81 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. Randomocity
    Offline

    Randomocity New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia, PA
    Sweet deal! Quite happy to have a screencap utility finally.
  6. tsaunders
    Offline

    tsaunders New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Looks like I need to root my phone - :)
  7. uptheforest
    Offline

    uptheforest New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eutawville, SC
    so

    how do i use this thing? lol... i rooted successfully but cant capture any screens whatsoever. Somehow i got a screen caputure of the emulator i downloaded but that is all..

    any help would be appreciated
  8. JhankG
    Offline

    JhankG New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,098
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Summerfield, NC
    Subscribing. Are these apps that require the phone to be rooted usually available in the market? I have seen a few apps that say a root is required, but I don't recognize either one of the apps that the OP listed.
  9. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    to use drocap, i find it easier to use the "timer" method.

    1. start up drocap. and change the setting to "timer". make the timer as long as you want.
    2. Press Start.
    3. Navigate to the screen you want shot
    4. Wait until the timer is up. then wait for the clicking to stop. and voila you have the screenshot saved in /drocap folder
  10. uptheforest
    Offline

    uptheforest New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Eutawville, SC
    ah, why didnt i think of that!

    Thanks dude.
  11. Erron
    Offline

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    With the open home app, you can program it to use the camera button to screen cap. Seems much easier.
  12. ipawd1
    Offline

    ipawd1 New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine says failed to screen capture.
  13. mach330
    Offline

    mach330 New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    682
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The OC
    gotta try to root my phone now.

    so for other apps. can we get them from market store? Or we have to download/install manually?
  14. tktouch12
    Offline

    tktouch12 New Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    subscribing, im going to root mine when i get it
    are these all in the store?
  15. Malvado
    Offline

    Malvado DF News Team/Mod Premium Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    1,993
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    38
    any more apps ???
  16. blu1080
    Offline

    blu1080 New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UT
    move cache for root users, android terminal emulator, and root explorer. when setcpu is finished that will be a must, same with root booter or quick boot.:)
  17. dbol
    Offline

    dbol New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wifi-tether
  18. blu1080
    Offline

    blu1080 New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UT
    i tried wi-fi tether and it said there wasnt the correct kernal to support it!
  19. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wi-fi tether won't work yet, according to the folks at alldroid.com

    a custom kernel needs to be developed. give it time
  20. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,390
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
Search tags for this page

android must do

,

must have apps after rooting droid x

,

must have apps for rooted android razor

,

must have rooted apps