not clear

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by jtastic33, Mar 31, 2011.

  1. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok so i tried the 3 step root process the steps are either not working im doing something wrong or the instructions arent very good
    so i ran cmd did the cd then C:\androidall that then i ran the command in adb to make sure my phone was attatched started the steps and nothing happend what am i doing wrong am i missing something or what
     
  2. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Correction figured it out but step one gives me errors says cannot find data local. Either its not spelled the same or something. Restarted my phone and still nothing

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  3. Mikedd_87

    Mikedd_87 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Do you have the Android SDK installed?
     
  4. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ya i went adb for dummies. Did all that put in adb ran the command to make sure it recognized. My phone

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  5. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    you have HTC sync installed?
     
  6. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Naw is that mandatory though

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  7. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Htc sync

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  8. tu3218

    tu3218 Active Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Baltimore, Maryland
    Ratings:
    +0
    I'm not sure, but I know its what allows your computer to see your phone or some sort like that. I would definitely go ahead and install it as that's what everyone says and recommends.
     
  9. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ite thanks
     
  10. BubbaRob

    BubbaRob Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    SE Michigan
    Ratings:
    +0
    Under Windows > Control Panel > "Device Manager" do you see your phone listed as a device? I did install HTC Sync prior to rooting and my phone was identified as a device called "My HTC" in Device Manager. ADB listed it as a number with the words "device" to the right of the command line. Check for both. When your phone is plugged in make sure there are no Yellow (!) under the Android section at the top in the Device Manager. This would indicate the driver is missing.
     
  11. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks will try and let. U know
    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  12. jtastic33

    jtastic33 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No it didn't work

    Sent from my ADR6400L using DroidForums