Not bugs, but new problems with 5.0

Discussion in 'ChevyNo1' started by Kickbut101, Feb 15, 2011.

  1. Kickbut101

    Kickbut101 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Things I've found
    -Videos only play first 2 seconds, then the video freezes on a frame and continues to play audio, then like halfway through the video it goes for two seconds again, and this repeats

    -Phone randomly restarts, just out of nowhere, there doesn't seem to be a pattern

    -Network connection is wacky, sometimes I can't get internet at all for 5 min straight, its like it stopped communicating with the towers

    -Sometimes I don't get txts for awhile, and then if I restart I have a whole bunch that show up, almost as if the phone wasn't accepting them for awhile.

    I've had problems like this before with other ROMs,
    I'm running one of the newer uLV 1.0ghz kernal, which I've never had problems with before so I don't think thats it,

    Any help or suggestions?
     
  2. s0m3f00l

    s0m3f00l Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    These are my experiences also...



    -Phone randomly restarts, just out of nowhere, there doesn't seem to be a pattern

    -Network connection is wacky, sometimes I can't get internet at all for 5 min straight, its like it stopped communicating with the towers

    -Sometimes I don't get txts for awhile, and then if I restart I have a whole bunch that show up, almost as if the phone wasn't accepting them for awhile.
     
  3. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    How about a "fix permissions" in Rom manager. Overclocking takes a toll on CPU's so maybe it's time to increase your kernel voltage or lower your speeds?
     
  4. Kickbut101

    Kickbut101 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Good call! the "fix Permissions" fixed the video problem, and the connection isn't jumping around anymore, I dunno about the random restarts yet, but also the phone responds a little snapier too! :) Thanks!
     
  5. bjof45

    bjof45 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I get the random restarts as well, but its happened when Ive had the music player running
     
  6. Kickbut101

    Kickbut101 Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    try the fix permissions from "rom Manager"
     
  7. s0m3f00l

    s0m3f00l Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    OR instead of "ROM MANAGER" which not all of us use .

    Open the "Terminal" app from the application drawer

    Type

    su

    Fix_permissions

    This helped me tons... no more random restarts all my apps seem to be running smoother and better.... my phone rings when its supposed and emails are sailing in. Though it may have screwed up my LED's

    Background of Fix_permissions

    Fix permissions - CyanogenMod Wiki
     
  8. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Go to Kernel link and re-install new kernels.
     
  9. Trav06

    Trav06 Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've had this problem on all the SS 4.9x ROMs, it's a real pain because I don't know that I'm missing the texts and the sender doesn't know I haven't received them.
     
  10. RoyR80

    RoyR80 Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Detroit, MI
    Ratings:
    +0
    The "txt" bug i'm experianceing is : i'll get a txt, the fonr rings/vibs, i'll see it/semi-read it in the pull-down bar, tap it and POOF, its gone. Period. Gone. :icon_evil: