1. Mikey's Droid

    Mikey's Droid New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    Greetings,

    I'm new here...be nice to me. :) I use my Droid for work and play...love it so far. I've got my calendar and email all set up.

    First question, I loaded all of my music on to the Droid but the format must be wrong. The music is in the format mp3...what should it be?

    Thanks,
    Mike
     
  2. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    :welcome:
    mp3 plays fine. the droid (actually Android) supports just about any music codex (including OGG) were did you get the music from (i.e. is it DRM)? the droid will not play ANY sort of DRM.
     
  3. Mikey's Droid

    Mikey's Droid New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    The music came off of my last phone (saved on it SD card). The music is in mp3 format but the phone isn't finding the songs.
     
  4. Mikey's Droid

    Mikey's Droid New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    wait a tick...nevermind. it showed up now...could it just take time for the songs to appear?
     
  5. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    Well you have to unmount and then "prep" the SD card but that should only take a second or two (depending on how much music we're talking about). Glad you found it.
     
  6. Mikey's Droid

    Mikey's Droid New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    yep, did that. for some reason it just didn't show up for about 30 mins.
     
  7. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    huh, that's odd, how much music are we talking about? But still, I've almost completely fill my card(s) and don't really have a delay (but I'm using a class 6). Wish the 32GB cards would get into production.
     
  8. Mikey's Droid

    Mikey's Droid New Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    cards? you can add another card?

    i am talking only about 3 gb of music.
     
Similar Threads
  1. wyz
    Replies:
    3
    Views:
    462
  2. hemorrdroid
    Replies:
    0
    Views:
    481
  3. mr7
    Replies:
    3
    Views:
    1,858
  4. B-boy™
    Replies:
    6
    Views:
    2,329
  5. Dweib
    Replies:
    0
    Views:
    1,067
Loading...