None working

Discussion in 'Team Chaos' started by Hanoverfiste, Jun 18, 2010.

  1. Hanoverfiste

    Hanoverfiste Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I was told that to utilize Chaos Themes I had to have Chaos ROM loaded, so I flashed to Chaos ROM and have tried Clean Black and Black Ice and get errors when I try to load through Clockwork. And yes I tried them in SPR got nothing there either. So Ill head on back to Bugless unless someone can help me out here
     
  2. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well let me know your steps and ill see why your having problems. ill walk you through whatever you need help with.

    now after you installed our froyo rom.
    what method are you using to download our themes and apply them via your phone.
    also what type of error are you getting in clockwork.
    these should help me help you.
    thanks
     
  3. Hanoverfiste

    Hanoverfiste Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Installed the ROM, then d/l the themes from Index of /bgill55 here. I tried the two 1.4 version of Black Ice for clockwork went to install, it immediately stopped saying bad zip or something to that effect. Got the same error with Clean Black.
     
  4. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    what that means is that you had a bad download. so delete the one you already downloaded, make sure you have a good connection and re-download the themes.