1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

No wifi tether?

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by midgetgrimm, Feb 27, 2011.

  1. midgetgrimm
    Offline

    midgetgrimm New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    I have the "unmentionable hack" for wifi tether, but i have no hotspot, or tether app. is there one used with liberty or do i have to install my own.
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Whats the "unmentionable hack"?
  3. midgetgrimm
    Offline

    midgetgrimm New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    You can't trick me lol!!! The one thats a sticky by TBH. You know. If you have to delete this, I understand.
  4. Mustang02
    Online

    Mustang02 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,077
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cleveland Ohio
    The 3ghotspot hack or wireless tether?
  5. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Never heard of the unmentionable hack. Maybe mynet or somethin?

    Sent from my Liberated D2
  6. midgetgrimm
    Offline

    midgetgrimm New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    NO i am talking baout the hack that edits the NVM files for wifi. In liberty though I have no hotspot, so i was wondering if i can use any hotpspot.zip or if liberty has one. Then use the hack and see if it works.
  7. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Yes liberty has one in the toolbox. Just like the stock one. Its under the install ad-ons. Its mynet

    Sent from my Liberated D2
  8. twiy06
    Offline

    twiy06 New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont get why someone wont just get Barnacle tether or Wireless tether apps which work perfectly?

    Is the one in liberty addons better?
  9. midgetgrimm
    Offline

    midgetgrimm New Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    220
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    Ahh, okay, only a few days into Liberty, still learning it. Thanks.


    Maybe I have tried them. Maybe they still only put out .4/.03. Not that good as you can see.


    So I will try mynet and see what happens. Thanks chevy
  10. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Well the one that comes in liberty toolbox works great for me

    Sent from my Liberated D2