No vibrate for notifications?

Discussion in 'Android General Discussions' started by ripstar, Mar 2, 2010.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have Handcent. I can't figure out how to make it vibrate when I get a message. Any help?
  2. liquidzoo
    Offline

    liquidzoo Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Open Handcent and go to Menu > Settings (or click on the wrench in the top right)

    Scroll down to Notification Settings and click

    About halfway down the screen is the vibrate settings.

    Note: You can customize these for different people. Repeat the above, but go into a conversation first, before you go into settings. You will then be setting notifications (led, sound, vibrate, vibrate pattern) for only that contact.
  3. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have done that but it still doesn't work. This is very frustrating. The LED blinks but no vibrate.
  4. liquidzoo
    Offline

    liquidzoo Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is the master vibrate turned on for your phone? This will also turn it on for calls, but it's the only thing I can think of that might be it. Settings > Sound and Display

    It is on for me, and the vibrate works on my notifications. I also have my notification sound set to the default (Droid) and not silent. That could be it too.
  5. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Master volume is on set to vibrate. Any app that would cause this?
  6. ripstar
    Offline

    ripstar New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    anyone else have any suggestions?
Search tags for this page

heywire notification no vibrate droid 4

,

motorola droid no vibrate on iphone

,

stop vibrate notifications on droid

,

vibrate for notifications