no LED

Discussion in 'UltimateDroid' started by papatar, Dec 5, 2010.

  1. papatar

    papatar Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    nothing critical but for some reason i no longer get an LED for any notification. I probably don't have something set right but i sure can't find it. anyone else having this trouble. thanks
     
  2. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    Reboot doesn't help?

    DroidForums junkie!
     
  3. papatar

    papatar Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    no, i tried that with no luck. i haven't yet tried to reflash the rom or the theme. thanks for the help though
     
  4. papatar

    papatar Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    flashed 2.4 last night and still no notification LED. Is there a simple setting i'm missing or is it possible i just have a problem with the phone itself? I appreciate any help. thanks
     
  5. jbsangel

    jbsangel Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    did you wipe when you flashed again?

    on 2.3 i managed to get my LEDs in a state where they wouldn't blink. i was changing colors and blink rates and i remember trying succession and all of those features. at some point, they stopped blinking and no amount of unchecking fixed it. flashing again didn't fix it. i had to wipe and flash and they worked fine. since then, i don't change any LED settings besides changing the color for various apps. haven't had a chance to experiment with which of the other settings is what caused the blinking issue, i just know i can change the colors with no issue.
     
  6. papatar

    papatar Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    i think its my phone. i wiped and flashed LFY and still no LED. Possibly a setting i'm missing somewhere but i've looked everywhere i can think of.
     
  7. elektronikbadger

    elektronikbadger Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Ratings:
    +0
    I'd suggest SBF back to stock... No LED = replacement. That way you're already back to the way you need to be to get a warranty replacement...

    Same problem on 2 ROMs seems like its a hardware issue.