No Data

Discussion in 'Android Tech Support' started by Droid560, Jul 7, 2010.

  1. Droid560
    Offline

    Droid560 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No Data - Unresolved

    Ok. Last night I was playing a game on my droid and when I went to submit my score, the game said I had no data connection, so I checked it out. And sure enough with everything I have tried I can't get my data connection to come back. I have tried:

    - Wiping Data and Cache
    - Flashing backups
    - Changing my baseband back to C_01.3E.03P (install aborts with error 7)
    - Reflashing Pete's newest baseband (install aborts with error 7)

    I just wanted to see if you guys had any suggestions before I do something extreme. I am just so tired of trying to get it to work. Help would be much appreciated.

    Update: Returned my phone to stock 2.1 and took it to verizon and they told me to call tech support because everything they did didn't work. Replacement is on its way... thanks for the help.
  2. dmacleo
    Offline

    dmacleo Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    dial *22890 maybe ?
  3. Droid560
    Offline

    Droid560 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the reply, but no dice.
  4. bomber889
    Offline

    bomber889 New Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    864
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Reboot your phone. turn airplane mode off then back on.
  5. Droid560
    Offline

    Droid560 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    bomber... thanks but it didn't work

    any other suggestions??
  6. Droid560
    Offline

    Droid560 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    bump thread
  7. dmacleo
    Offline

    dmacleo Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Etna,ME
    that install error is not something I am familiar with.

    do you still have superuser ninja installed? wondering if its a root issue.
  8. Droid560
    Offline

    Droid560 New Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I do have su up and running. I am also unfamiliar with the error thats why I came to the forum cause I'm pretty close to attempting to flash the spf file to unroot and take it to verizon.