No data on LTE network only. please help!

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by mustangz5, Jun 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mustangz5
    Offline

    mustangz5 New Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello all. Yesterday, my data connection suddenly dropped on my thunderbolt. Thinking it was a network issue, I left it for morning, but still no luck!

    When I go to settings /about/network, it shows I am on the LTE network, but I have np data connection.

    Reading other forums, I found the ##778 menu option, where it says to change the modem settings Rev.A to enable. I restarted the phone and saw 3g pop up for a moment, but once it connected to LTE again, the data was gone.

    I have played around with a number of modem settings, and 3/4g switch items, but nothing has been able to get me better than a 3g connection. Does anyone have suggestions on how to fix this or what could be wrong?

    As an additional piece of info, I am rooted, and reflashed my room with a full wipe, and had no luck with that either.

    Thank you!
  2. mustangz5
    Offline

    mustangz5 New Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Added this post to the tech support forum instead. Not sure how to delete it from this one
  3. Garemlin
    Offline

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    111
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Delaware
Thread Status:
Not open for further replies.