[No Data] Baseband incorrect

Discussion in 'Android Tech Support' started by Stevenk, Oct 9, 2011.

  1. Stevenk
    Offline

    Stevenk New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, so heres the whole story.

    - Milestone X 2.2.2
    - Got root with Gingerbreak
    - Flashed Clockwork Recovery
    - Bootstrapped
    - Backup
    - Flashed Simple Stunning X - Pref.zip (It said some radio upgrade on the info)
    - Flashed Simple Stunning X 2.0
    - Rebooted
    - On screen to ACTIVATE phone, had no signal or w/e
    - Restore
    - Had to edit some info, did *228 it connected, can send texts, call w/e, NO DATA.

    So this is my brothers phone, I have the MILESTONE, On the same network.
    His baseband is BP_C_01_09_07P (Milestone X | Droid X | Stock Restore | No Data)
    My baseband is C_01_07_00R (Milestone | Droid | Flashed Simply Stunning v5.0 | Data)
    Last edited: Oct 9, 2011
  2. Stevenk
    Offline

    Stevenk New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Dead forums is dead. dancedroid
  3. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,381
    Likes Received:
    558
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    I have 0 experience with milestones, but aren't those GSM phones? And I'd assume if you get a rom from this forum, it's going to be for a CDMA network. Does this sound right or am I way off? Just trying to offer some help.

    Tapped from an Unbrickable DROID
  4. Stevenk
    Offline

    Stevenk New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No its a CMDA, I got it from Cellcom,

    I spoke to the rep and he said its trying to signin their servers as a verizon phone lol.
  5. CJM
    Offline

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,381
    Likes Received:
    558
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Makes sense, since this is a site that deals with VZW phones mostly. Hope you get it fixed. Seems like you need to flash Cellcom baseband and your a happy camper again.

    Tapped from an Unbrickable DROID
Search tags for this page

baseband data android

,

how to backup baseband android

,

restore droid razr baseband