No data at times?

Discussion in 'Cyanogenmod - D2G' started by keolawills, Jul 10, 2011.

  1. keolawills

    keolawills Member

    Joined:
    Mar 31, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lake Tahoe, CA
    Ratings:
    +0
    Has anyone else had this issue? After a period of idle time, I don't have any data coverage for awhile. Meaning I can make calls but not stream music. I have to reboot, even then it doesn't come back for a while sometimes.

    sent from my cyanogen d2g
     
  2. 13th angel

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Auburn, Alabama
    Ratings:
    +1
    I've had it do it a few times but reboots fix it
     
  3. droidfellow

    droidfellow New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Middle Georgia
    Ratings:
    +1
    Yes this started happening to me this at about lunch time today, and it still happening. I didn't reboot I just pull the battery, not that I just read this post, going to try a reboot...

    ...Reboot did the job
     
    Last edited: Jul 15, 2011
  4. droidfellow

    droidfellow New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Middle Georgia
    Ratings:
    +1
    I had this issue come up again, and no matter how much time I rebooted the problem did not go away. So I decide to go to Hexen rom until these little issues are gone

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  5. Insidious

    Insidious Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +4
    Its happening to me too -_- pretty annoying. But I believe in this ROM!

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
  6. leobg

    leobg Member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    658
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    It is not the rom. It happens on stock rom too. It is the buggy baseband to be blamed for this.
     
  7. Asphyx

    Asphyx Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Vegas - New York
    Ratings:
    +0
    There is (I Believe) still an issue with power management in CM7, Between proc scaling issues and less than stellar battery life (Still way better than Stock)

    I know that when the unit goes into sleep mode it would turn off the WiFi and Data to save battery and only turn them on based on the sync schedules.

    I think it may be this scycle that shuts off the data but is not turning it back on properly which may be causing it.

    Simple reboot fixes it.
     
  8. lisaleese

    lisaleese New Member

    Joined:
    Jul 21, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same problem for me as well. A reboot does fix it, but that's a bit of an inconvenience when you're trying to look up some information in a jiffy and have to stop to reboot.

    Are there any sorts of settings I can change?
     
  9. ctwofford

    ctwofford New Member

    Joined:
    Aug 13, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have this issue on My d2g and dx.... was not an issue before cm
     
  10. Digital Cha0s

    Digital Cha0s Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same thing going on here also wifi wasn't working at the same time made me reboot to work around the problem. major pain in my arse at times. I would really like to have this issue worked out before I donate the 50 bucks that I said I would for this rom on my D2 before I droped and broke the screen, also donate link seems broken to me on the nightly page
     
  11. Metalshadow626

    Metalshadow626 Member

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Had the same problem, the MAIN trigger for me was switching from wi fi to 3G, which I do a lot to save bandwidth I guess. I freaking love cm7 but I am definitely holding off on it until that's fixed. I don't like rebooting often. I switched back to HeXen too, in the meantime. Then once its fixed ill NEVER look back because there's just too many damn good things with cm7...
    Edit: OF COURSE the second I finish this post my phone got possessed, acted up forcing me to reboot and now my keyboard is not lighting up!!!
    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
    Last edited: Aug 14, 2011
  12. xcodybx

    xcodybx Member

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    when I have wifi turned on for a while then go to turn it off, my 3g won't transfer data.
    it says 3g, but the arrows aren't blinking.
     
  13. Asphyx

    Asphyx Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Vegas - New York
    Ratings:
    +0
    Try going into airplane mode and then turn it off and it should clear whatever it was that borked the networking. Devs are aware of the issue switching bet WiFi and 3G.
     
  14. xcodybx

    xcodybx Member

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +0
    I appreciate the info. dancedroid
     
  15. avenged06x

    avenged06x Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks!

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
Search tags for this page
htc incredible 2 no data
,
no 3g on my droid 2 global
,

won't connect cm7 airplane mode android incredible 2 3g