No apps on sd but still getting "App not installed on phone"

Discussion in 'Bugless' started by Tallica, Jun 28, 2010.

  1. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    I posted this a couple of times in the 0.3 thread but it either got burried or ignored:



    Love this ROM but I have a big problem I haven't seen posted or ever had.

    I have NO apps installed on my sdcard but every time i mount to pc through usb, when i disconnect most of my apps say "application not installed on phone", sometimes they are generic folders sometimes reg icons but they don't work. Restarting the launcher does nothing either need to reboot after every connection to pc!!!???

    Anyone else?
  2. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Am I the only one this is happening to?
  3. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Just me then...? Ugh!!

    I DON'T want to switch ROMS, I love it except for this ONE issue.

    Anybody have any advice?
Search tags for this page

app not installed android stock