no android market ? HELP PLease

Discussion in 'Android Support' started by halo32008, Mar 29, 2010.

  1. halo32008

    halo32008 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok so im stuck ive been switching on in off between cyan and blckdroid and i switch to the newest version of cyan . when i did i whiped the cache and all now when i boot my phone i dont have my numbers or the market place app or any of my other ones. I cant seem to figure out how to sync my gmail account because the screen in the beginning didnt show up to sync it. im guessing this is why i dont have the market place . so could anyone tell me how to sync my gmail account. I go to add an account but its asking for an exhange account ? so please help lol
     
  2. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Try this. If your recovery is clockwork, just boot into recovery, and select install zip from sdcard. Navigate to the file, and select it.
     
  3. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    Did you select google apps when you dl cyanogen?
     
  4. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    I just gave him the file from cyanogenmod and how to install it. It sounds like he didn't
     
  5. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    Ok...wasn't sure what "this" was. That should set him straight.
     
  6. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Oh, I'm sorry. Was in a rush to type up what to do, and just put "this" for the link to the file.
     
  7. halo32008

    halo32008 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    link isnt working for some reason on my PC and it says download unsuccessful.?
    sorry for the dumb question


     
  8. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    1 sec I'll see what it says for me.

    It's not working for me either... I got the file right off the cyanogenmod.com forum, so I don't know where else to get it honestly. I'll make a post over there and see what they say.
     
  9. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Ok, I have the file on my computer from a download a long time ago. Your Lucky. :p Just need to upload it somewhere because the file size is too big. Anyone have a idea of where I can upload it?
     
  10. halo32008

    halo32008 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i did some searching and i found the file ... AWESOME it works thank you sooo much !!
     
  11. jstafford1

    jstafford1 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    11,344
    Likes Received:
    1,686
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +1,829
    Twitter:
    jstaff79
    Ok when I tested this I didn't run through possible scenarios (no time today) but I am thinking a quick fix might be to just reflash the rom and select google apps.
     
  12. Tanknspank

    Tanknspank Beta Team
    Premium Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    3,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    Oh wow. Where did you find it, might I ask?