No 3G????

Discussion in 'Android Tech Support' started by wink4life, Dec 4, 2010.

  1. wink4life

    wink4life Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    hey guys i recently flashed my phone using odin and now my phone works fine but i didnt flash using the stock bell baseband version I9000UGJH2 i used UGJG8 the only one i could find now the phone works. i can call and txt but my 3G is one i have no APN settings and no internet or email does anyone know how to resolve this?
     
  2. E1337Hax

    E1337Hax Member

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +0

    I would suggest going back to stock and seeing if that fixes it. If that doesnt work go to your carriers store. Make sure you go back to stock settings or they will not help you !
     
  3. dr4in3d

    dr4in3d New Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  4. bishoy

    bishoy Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i thought liberty wasnt supposed to work on the droid 2 global?
     
  5. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,496
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +16
    Its not. That's your issue

    random rom'd X
     
Similar Threads
  1. beneharris
    Replies:
    5
    Views:
    1,273
  2. sapko1
    Replies:
    0
    Views:
    315
  3. philosojerk
    Replies:
    8
    Views:
    3,504
  4. kaykay235
    Replies:
    19
    Views:
    7,546
  5. AmsuJackal
    Replies:
    4
    Views:
    3,723
Loading...
Search tags for this page

android no apn settings

,

find apn settings droid charge