no 3g option after ics ipdate

Discussion in 'Droid Bionic Tech Support' started by Joeteck, Oct 28, 2012.

  1. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    With 2.3.4 i could select between networks, no its only 4g.
     
  2. Mustang02

    Mustang02 Platinum Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,806
    Likes Received:
    1,638
    Trophy Points:
    518
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +2,101
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Correct. Are you looking for an answer on how to get back to 3G or just stating the obvious?


    There is an LTE on/off app in the Market you can download or use #*#*4636*#*# in phone dialer to change it.
     
  3. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    Wow, was not expecting a sarcastic reply... but i was looking on how to fix it. But i already know from your reply that you have no idea how to do it..
     
  4. Mustang02

    Mustang02 Platinum Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,806
    Likes Received:
    1,638
    Trophy Points:
    518
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +2,101
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Apparently you're blind because I just gave you 2 options on how to "Do it". So yeah I have no idea what I'm talking about.
     
  5. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    Apparently so are you... they dont make that app for the bionic
     
  6. Mustang02

    Mustang02 Platinum Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    3,806
    Likes Received:
    1,638
    Trophy Points:
    518
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +2,101
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Seriously? Go back to VZW and get an iPhone. It will save you lots of trouble down the road.

    LTE OnOff - HTC Thunderbolt uses the #*#*4636*#*# shortcut so you don't have to enter it in. Just because it says it's not for the bionic doesn't mean it's device specific.

    And I'm done replying to this. You can't fix stupid.
     
    • Like Like x 1
  7. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    Wow, you really are clueless on the technology.. the iphone 5 is 4g.. why are you replying with such negativity? Why the hate? Besides I already have an iphone 4s..
     
  8. rck76

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +38
    Let's play nice folks. OP there is an app in the play store called phone info, it does the same thing.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  9. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    I have it but it does not work... i can turn off the radio but thats about it...
     
  10. rck76

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +38
    Right above the turn off radio selection is where you can change your radio. If I remember right CDMA is what your looking for. uploadfromtaptalk1351450945156.jpg

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  11. Joeteck

    Joeteck Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Long Island
    Ratings:
    +0
    Ah... did not know that was a drop down menu... sweet. That worked... thank you!
     
  12. rck76

    rck76 DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +38
    NP, glad you got it.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
Search tags for this page
4.0 bionic 3g only
,
change bionic to 3g
,
change bionic to 3g only
,
code to change droid bionic from 3g to 4g
,

droid bionic 3g only

,

ics 3g

,
jaringan 3g only on ics
,
motorola bionic forum better 3g
,
no 3g option on android
,
switch droid bionic to 3g