Ninjamorph and market

Discussion in 'Android Themes' started by nyghtryder_9, Aug 31, 2010.

  1. nyghtryder_9

    nyghtryder_9 Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I recently started useing ninjamorph to change some of the icons of market app's to better match my current theme. I read somewhwer that this might cause a problem with them updateing thru the market. Is that true, and any fixs if it is?
     
  2. gotta have that funk

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    you'll just lose the icons when you update them..
     
  3. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    It would be a better idea to learn how to make a MetaMorph file, this way after the Market updates your app you can run the MetaMorph and your changes will be back, I do make use of NinjaMorph however, on a regular basis, it is a very powerful tool.
     
  4. nyghtryder_9

    nyghtryder_9 Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i have the app metamorph also already, but i've been useing ninja morph once i extract the res file to my computer and replace/edit them. i've had metamorph give me a couple of FC's. I can always just update the app icon again once the app updates with ninjamorph since i keep a copy of the edited icons in a icon folder on the sd card. But it good to know that they will still update, thanks alot.
     
  5. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    One more thing, when a Market app updates it will place the updated version in data/app the themed version you put in system/app will still be there, so you will have to go into system/app delete the old app then move the updated version from data/app to system/app then run NinjaMorph again
     
  6. nyghtryder_9

    nyghtryder_9 Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    oh ok. I had no clue about that.
     
  7. joeLENN1012

    joeLENN1012 Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    RI
    Ratings:
    +0
    any clue how to change the notification bar to black on this