Ninja Icon, no SU rights!! Help!!!

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by UNC, Apr 15, 2010.

  1. UNC

    UNC Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Fayettenam,NC
    Ratings:
    +2
    Ok, so I have rooted my droid before, I had to return it due to the headphone jack flaw.

    Now, I got a new droid. It came with 2.1 official on it. I used the same method as on previous droid (sbf'd to 2.01 then update.zip the voles+update files).

    I had 2.1 and the superuser icon, but no superuser rights. I know my .zip is good, as it is the same file that rooted (successfully) before.
    So I tried again, no dice.

    Now I just went back to 2.01. And just ran the straight root, I was going to just install custom rom from 2.01.... Same thing, 2.01 stock, SU icon, no privileges.

    Here's the info
    Baseband C_01.3E.01P
    Kernel 2.6.29-omap1-g0dd7e0b android-build@apa26 #511
    Build ESD56



    I am a newb to android phones, I've rooted and installed Ultimate Droid, on my previous device, and Cyanogenmod to a friends MT3G, but I need you guys help with my problem.
     
  2. VolDroid

    VolDroid Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +0
    You might get a better or faster answer in the Hacking Help section. I wish I had a better answer.
     
  3. UNC

    UNC Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,358
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Fayettenam,NC
    Ratings:
    +2
    Whoops, my bad. I'll delete the post.
     
  4. Se7enLC

    Se7enLC Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Looks like you are definitely running 2.0.1 now. When you say "no privileges", what do you mean? What have you tried and what errors did you get?

    Did you try opening up a terminal emulator and typing "su"? That's the most surefire testing method. If that doesn't work, you're not rooted.
     
  5. gotta have that funk

    gotta have that funk Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    869
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    if you havent told anything to allow root access and always allow it then nothing will show up in superuser.
     
  6. voydas

    voydas Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    try running superuser-update.zip again
     
  7. diavlo

    diavlo New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I dont know how to get the zip from astro????sorry.
     
Search tags for this page

icon android ninja