nightly 0.4 live now

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by yoyoche, Apr 28, 2011.

  1. yoyoche

    yoyoche New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    n.w. indiana
    Ratings:
    +0
    Lock and load
    don't forget to backup before you flash. Just a reference to a cool boot animation I got at XDA.
     
  2. bL33d

    bL33d Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    illinois
    Ratings:
    +0
    Not in toolbox for me...
     
  3. db306

    db306 Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Any change log?

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  4. yoyoche

    yoyoche New Member

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    n.w. indiana
    Ratings:
    +0
    Go to market

    Update your toolbox
     
  5. Draken

    Draken Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    DOwnloading as we speaK!
     
  6. idol

    idol Member

    Joined:
    Mar 2, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    How is it?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  7. Draken

    Draken Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just got it booted up. Gotta wait for everything to sync. Its all yellow now though haha
     
  8. oo3

    oo3 Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Portland
    Ratings:
    +0
    Restoring all my apps currently. The entire theme has been changed to the good ol' yellow, but looks very polished.
     
  9. bignasty407

    bignasty407 Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    TENN A KEY
    Ratings:
    +0
    screen shots?
     
  10. wolfspirit68

    wolfspirit68 Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    The Glass City
    Ratings:
    +0
    Hopefully this release will solve my widget issues. I cannot get the widgets to load after a reboot. I have to remove and add them to get them to load again.

    UPDATE:

    Got the install completed and all seems good except for the above issue. None of my widgets will load at boot. Anyone else have this issue or know of a fix?
     
    Last edited: Apr 28, 2011
  11. Draken

    Draken Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Theres a customize option once you boot up. You can practically customize your own ROM the way you like it! its legit!
     
  12. cowboydroid

    cowboydroid New Member

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Stuck

    So I was running Liberty 2.0.1. I decided to download the donate toolbox, then downloaded the nightlies v.4 full version (which specifically stated it was for those coming from froyo roms). I backed up the previous rom, then proceeded with the install. Everything looks like it worked fine until...

    I am now stuck at what I presume is the boot animation. It's been sitting there for a good half hour at least. I know jrummy says "First boot will take some time, so be patient. You aren't boot looping." but this is ridiculous.

    I guess I'll just battery-pull and see what happens?
     
  13. Koveleski

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    Did you wipe data prior to flashing the full install?
     
  14. Draken

    Draken Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You have to install version 0.1 first. Then 0.4..
     
  15. Koveleski

    Koveleski Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Poughkeepsie
    Ratings:
    +1
    This is incorrect. There is two versions in the nightlies section. One is a full zip which you can use without being on LGB prior.