NFL Mobile on Verizon App doesn't work on Rooted Droids

Discussion in 'Blackdroid' started by dahctor, Apr 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jhietter

    jhietter Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    C-BUS OH
    Ratings:
    +0
    [Release] Pulldown Editor 2.2 for Motorola Droid

    If you can't figure it out from that thread, you should buy it instead.
     
  2. Rudy

    Rudy Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Worked like a charm for me using update.zip. I'm on 9.0
     
  3. bowhuntr09

    bowhuntr09 Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    VA
    Ratings:
    +0
    Worked great for me on UD9.0. Thanks jhietter for pointing me to the free version of pulldown and yoda for the step by step directions!
     
  4. marmst

    marmst Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This may be an old Alltel customer issue as well.. not sure.
     
  5. mtbhk44

    mtbhk44 Member

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Worked like a charm for me using the update.zip method. Tried the metamorph flash twice but it didn't take. Metamorph is really wonky since I upgraded to 2.1
     
  6. choklitcow

    choklitcow Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    As has been stated a few times in this thread there is an issue for some people in former altell coverage areas. This goes for both rooted and un-rooted phones.

    Someone mentioned Verizon adding these numbers previously in this thread, but I had yet to hear about that anywhere else. Your best bet is to contact verizon personally if you were in one of these coverage areas. A personal friend was told that "it was a 3rd party app and out of their control" the first time he spoke with them, however after a second call was told that they are looking into broadening this coverage to all of their users.

    After the millions they spent obtaining the rights to this, I think it is safe too assume that even a company with a track record like Verizon will get on this issue asap. However, watch them make me eat my words.
     
  7. hogowner

    hogowner Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am using Simply Stunning....

    I used the Pull Down Editor....followed instuctions...changed Simply Stunning to Verizon Wireless and it worked like a charm!!! :icon_ banana:

    NFL here I come :)


    Thanks to all
     
  8. WarsDarksider

    WarsDarksider New Member

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just a quick recap for those struggling like I was and save ya some time of going page by page by page....

    IF YOU HAD ALLTEL, there may be a direct problem with Verizon, they're working on getting it fixed. You can call them if you want an update.

    If you're using ROMs, the banner is most likely the problem, snag pulldown editor and metamorph. You can get PDE free if you do a little googlin.

    Run PDE and change the banner to Verizon Wireless and choose to create a MetaMorph theme.

    Now run MM and choose existing themes and pulldown editor should be there. Choose it, reboot, and you should be up and running!

    Hope this helped, like I said I had to go through a lot of pages trying to find this info so just trying to sum it up for anyone who checks this.
     
  9. New2u

    New2u Super Moderator

    Joined:
    Oct 25, 2009
    Messages:
    3,726
    Likes Received:
    69
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Tallahassee, Fl
    Ratings:
    +83
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
does nfl mobile work on cyanogen rom
,
does nfl mobile work on rooted phones
,
nfl mobile app error code 303
,
nfl mobile doesnt work on older droids
,
nfl mobile error code 303
,
nfl mobile not working on rooted thunderbolt
,

nfl mobile on rooted phone

,
nfl mobile rooted phone
,

nfl mobile rooted thunderbolt

,
nfl mobile wont run on droid