NFL Mobile on Verizon App doesn't work on Rooted Droids

Discussion in 'Blackdroid' started by dahctor, Apr 10, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. choklitcow

    choklitcow Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ^ This. For rooted and non-rooted alike.
     
  2. dawgintn

    dawgintn Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
     
  3. famine

    famine New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    missouri
    Ratings:
    +0

    well once i reverted it back to stock.. i lost root.. but its safe to assume even if i did root it.. it will still not work. oddly enough.. when i went to stock the "roaming indicator off" message is gone, but it does not say verizon, verizon wireless, and or anything about alltel. so no go.
     
  4. dahctor

    dahctor New Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Hancock, MI
    Ratings:
    +0
    Guys, I've tried Pulldown Editor about a half dozen times, and to no avail. I am a Verizon customer, in a
    Verizon Territory.
     
  5. pc747

    pc747 Regular Member
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    25,573
    Likes Received:
    6,650
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +7,271
    my droid is rooted and it works fine.
     
  6. pc747

    pc747 Regular Member
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    25,573
    Likes Received:
    6,650
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +7,271
    it may be an app that requires 2.1
     
  7. wylie

    wylie Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    I'm on UD 9.8 and just installed this with no problems...
     
  8. marmst

    marmst Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm wondering if SPRecovery has anything to do with why some of us can't use this? I'm on 9.8 and can't get it to work. I believe the issue is on my notification bar and lock screen the phone doesn't say Verizon Wireless. Yet everytime I try to edit it with PulldownEditor and MetaMorph (.zip and through MM) it doesn't work.

    When i generate the files from pulldown editor it automatically populates "Verizon Wireless" there, so I think the text is there in the .xml file, just it isn't showing up, its like "hidden" or something.

    Might just make a nandroid backup and try a new rom and see if there is an issue with how im installing with SPRecovery.. dunno.
     
  9. posprg

    posprg New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Verizon has confirmed that if you were an Alltel customer that is still on a grandfathered plan you are not on a verizon switch and that is the issue. they are working to convert all the numbers but there is no eta on when this will be done.
     
  10. Rudy

    Rudy Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Is there any way to do this without spending money? (Pulldowneditor is $1.99, correct?)
     
  11. bill1253

    bill1253 Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    197
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    It isn't working for me. I was Alltel before Verizon bought us out and I still have my old plan because it is a better deal. I've tried pulldown editor but it won't work. I have never had the Verizon stamp on the lock screen.

    I wonder if BlackDroid could fix?? If we have to wait for Verizon, it may be a long time.lol
     
  12. jhietter

    jhietter Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    C-BUS OH
    Ratings:
    +0
    You'll probably have to call Verizon
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
does nfl mobile work on cyanogen rom
,
does nfl mobile work on rooted phones
,
nfl mobile app error code 303
,
nfl mobile doesnt work on older droids
,
nfl mobile error code 303
,
nfl mobile not working on rooted thunderbolt
,

nfl mobile on rooted phone

,
nfl mobile rooted phone
,

nfl mobile rooted thunderbolt

,
nfl mobile wont run on droid