Nexus Prime vs HTC Vigor?

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Whitechapel, Oct 13, 2011.

  1. EL Lacost

    EL Lacost Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    367
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Jajaja na ur right I am bilingual im mexican and I guess I lauf in spanish

    Odin Rooted Samsung Fascinate
     
  2. harpua

    harpua Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    hbg./chocolatetown USA
    Ratings:
    +2
    I always thought it was the hahaha 1337 typo like pr0n and pwnd. At any rate, am I one of the only people who was all nerded out watching the live from hong kong feed @ youtube/android last night?

    Pretty sure they said it will come in 16gb and 32gb models. I don't necessarily remember the immovable battery, but definitely lack of sd card. So I'm still curious too, which version is going to be $299, for now I'd say the 16gb. I hope I find out in the next week and they release it so I can get this damn thing already. Already reading rumors about VZW being slow to release. I must I was never a razr fan, had a Q, i do like this droid razr (with SD card) but dislike as soon as i read about locked bootloader.
     
  3. elvis_marmaduke

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    401
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    How's the gpu in the Vigor?

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  4. EL Lacost

    EL Lacost Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    367
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Realy? So 300 for a 16 gb? Thats gna get full pritty fast atleast give us a 32 for that price

    Odin Rooted Samsung Fascinate
     
  5. EL Lacost

    EL Lacost Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    367
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Does anyone know how I can transfer my apps contacts and music to the nexus without the need for a computer?

    Odin Rooted Samsung Fascinate
     
  6. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,595
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Good God! I have been in the weeds to long..I wanted the nexus or the razor...now I'm wondering with the possibility of a nonremoveable power supply and card...this would lead to many, many returns I would imagine....

    You juss been TAPPED! by the drummer
    LIQUID 3.0 or Anything but Stock!!!!
    <><>-------------------PEACE---------------------<><>
     
  7. brad92

    brad92 Silver Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    4,492
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +17
    Yeah but the Bionic has only been out for like a month and a half. Kinda sad that better things are coming out so soon

    Boot Manager
     
  8. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    Yes.

    Apps? Already synced to your market account.
    Contacts? Already synced to your gmail account.
    Music? Google music. Simple, you already have all of this in place.

    Now if you're talking non-market apps, non-google contacts, and music you don't already have synced with with Music beta, you're out of luck unless you transfer by computer. Seeing your coming from a Fascinate, you have all the functionality I mentioned above built in.

    You may also be able to use Dropbox for your music, depending on how large your collection is...
     
  9. EL Lacost

    EL Lacost Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    367
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Thanks wel yeah it cuse I have a few non market apps and yeah none of my stuff is on my gmail or google acount? So I will need a computer for this?

    Odin Rooted Samsung Fascinate
     
  10. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    Any particular reason you're using an Android phone and not using Google's tools? You could use a google account just for syncing your contacts and not actually use it for your email. That way, any time you get a new Android phone, your contacts will automatically be there. Otherwise, yes, use a computer.
     
  11. sbenson

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    Do you have a dropbox account? If so, I think you could probably upload the apk's for your non market apps, from your phone directly to dropbox. Then when you get the new phone, you should be able to download those same apk's to your new phone. In theory, this should work. Anyone with dropbox experience care to chime in?
     
  12. EL Lacost

    EL Lacost Member

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    367
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Ok thanks man I will see if I can do this

    Odin Rooted Samsung Fascinate
     
Search tags for this page

1.2 ghz dual core vs 1.5 ghz

,

camera htc vigro apk