Newbie? ROM question

Discussion in 'Droid X Roms' started by kingpin6866, Jan 26, 2011.

  1. kingpin6866
    Offline

    kingpin6866 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok. Used Titanium backup to backup all data/apps, etc.

    Installed new ROM without a hitch.

    Now if I wanted to go back to my original settings, what are the proper steps?

    I'm sure the answer is somewhere in this forum, but I'm having a difficult time locating.

    Thanks
  2. want a droid
    Offline

    want a droid New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    Did you make a backup in Clockwork before flashing the rom?
  3. kingpin6866
    Offline

    kingpin6866 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm going to guess no, as I don't recall performing that step.

    Where would it be located? I'm searching within root using ClockworkMod Recovery
  4. kingpin6866
    Offline

    kingpin6866 New Member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok, point me in the right direction to restore to complete stock and I will start over.
  5. want a droid
    Offline

    want a droid New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
  6. jsw6380a
    Offline

    jsw6380a New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    423
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    oops... There is another way to get back to stock but if you are happy with your ROM whats the point... Check out this link.Update to 2.3.340 easily! - Android Forums

    I don't know much about this.. But it should be easier than SBFing your phone..
  7. pyroelite
    Offline

    pyroelite New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    WA
    Best to not be backing up sys apps with TB (filter user only)

    from my DX
  8. mcp770
    Offline

    mcp770 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    596
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nashville
    With titanium I generally only use it to restore data (settings) to certain apps. I first let market restore all apps to have the newest everything. Then I use tb and restore data only to user apps and email to restore accounts easily. Never let it restore any system data just to avoid issues.