new version swype problem...

Discussion in 'Android Applications' started by razorseal, Jun 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. razorseal

    razorseal Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I just got the new swype from beta and it's giving me problems... their forum straight up sucks, so I thought I bring it up here...

    I'm on BB v0.2 right now, and I'm getting this error upon starting it (I actually got it once, after that, it wouldn't let me swype, just type normal)

    the error I got was '
    Code:
    Swype is configured for another device and will operate with  limited functionality



    their FAQ has this recommendation for it

    well that didn't fix it...

    can anyone help? i'm addicited to swype. it's a hassle typing without it now! seriously!!! lol :)
     
  2. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    Great, now we have an app recommending using task killer. I'm sure glad I don't use or need swype.

    Sorry, I know that doesn't help your problem, but it did bump your post. :)
     
  3. christim

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page

android swype problems