New Verizon update and stock browser issue....

Discussion in 'Samsung Galaxy S3' started by cybertec69, May 30, 2013.

  1. cybertec69

    cybertec69 Silver Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +318
    Hi, I loaded the new software from Verizon, the one issue that I have encountered is the brightness toggle in the stock browser, even though the toggle is set to max brightness it is still dim, when you go to close the browser the split second before it closes the browser brightness goes back to normal. I also run the new Opera browser "which is great", Dolphin, and Chrome Beta, and have no issues with brightness in those browsers. Anyone else encounter the same brightness issue.
     
  2. Deznoid

    Deznoid New Member

    Joined:
    Jul 17, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Go into settings and shut off power saving switch. Then it should stay Brite for you.
     
  3. thunderbolt_nick

    thunderbolt_nick Thunderbolt Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    1,194
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    1,268
    Location:
    Orlando, FL
    Ratings:
    +724
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @nickburress2k2
    You can check to see if it's active by dragging down the status bar. If it's still not working, change the brightness via the browser by hitting the Menu button (you'll see it if you scroll down).

    EDIT: Nevermind. Saw in your OP that you've tried that. Yeah, check the Power Saver setting and then set the overall brightness and see if that fixes it.
     
  4. cybertec69

    cybertec69 Silver Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +318
    Thanks guys, had power saving mode on, but forgot to unchecked all the boxes except cpu, been running CM 10.1 RC /JB 4.2.2 for the longest, forgot about some of the features on the stock ROM, LOL.
     
  5. thunderbolt_nick

    thunderbolt_nick Thunderbolt Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    1,194
    Likes Received:
    603
    Trophy Points:
    1,268
    Location:
    Orlando, FL
    Ratings:
    +724
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @nickburress2k2
    Ah. Good thing to see you got it working. I should've asked if you were rooted ><

    EDIT: OR just not be blind and actually read your sig.
     
  6. cybertec69

    cybertec69 Silver Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    267
    Trophy Points:
    148
    Location:
    Staten Island, NY
    Ratings:
    +318
    The other thing I have noticed is the volume is a bit lower on the stock 4.1.2 ROM, the CM 10.1 RC /JB 4.2.2 has bit more volume, but it's all good, since I have like three different ROM backups I can switch to, that's the beauty of being rooted and unlocked.
     
Search tags for this page
cm browser galaxy y
,
cm browser problem
,

droid browser issues

,
galaxy s3 4.2.1 stock browser
,
galxy y stock browser
,
new verizon browser
,
s3 stock browser for galaxy y
,
stock browser galaxy y
,
stock browser on s3
,
stock browser problem after verizon update