1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New user- basic phone question

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Droidchick, Dec 28, 2009.

  1. Droidchick
    Offline

    Droidchick New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Love the Droid but haven't figured out something pretty basic.

    My old old phone allowed me access my office voice mail with one button. In other words, I was able to program pauses to wait for the system, identify myself as a user, and then input my password. I have not been able to figure out how to do this on the Droid. Can someone help?
  2. okeeffm
    Offline

    okeeffm New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Columbus, Ohio
    On my old phone I input a P....on the droid you input a comma (,) for a pause
  3. Erron
    Offline

    Erron Developer Developer

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There is a threa for this somewhere, but here is how mine is programmed:

    *86,pass#

    pass is of course, my password. That is in voicemail settings under call settigns
  4. Droidchick
    Offline

    Droidchick New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you very much. That worked. I had to put in multiple commas in a couple of places because the pause was not long enough. Now it works.
  5. myriad46
    Offline

    myriad46 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate, NY
    Also, when in the "voicemail Number" edit box, you can press the #*( button and in there is a choice titled, "pause"
  6. Xerozix
    Offline

    Xerozix New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    351
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northern VA
    Whats the difference between the wait and pause button?
Search tags for this page

difference between pause and wait android