New update

Discussion in 'HTC Droid Incredible 2' started by Blown03, Feb 18, 2013.

  1. Blown03

    Blown03 Member

    Joined:
    Jul 1, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Available now, almost 5mb. Doesn't say what it fixed nor does Verizon's site say anything. Nothing change on phone that I can see

    Sent from my ADR6350 using Tapatalk 2
     
  2. summit21

    summit21 Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Probably does nothing, just makes us feel relevant since the phone won't get ICS, or maybe it is a precursor to ICS???
     
  3. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    261
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +267
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    HTC PHONE ENHANCEMENTS.
    Really? lol
     
  4. happycamper515

    happycamper515 Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Maybe they gave us back the clock in sense.
     
  5. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    261
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +267
    Current Phone Model:
    RAZR HD
    What clock? I still have a Sense clock.
     
  6. PSSDroid

    PSSDroid New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +0
    Just did mine, It looks, acts the same...
     
  7. PereDroid

    PereDroid Senior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,379
    Likes Received:
    261
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +267
    Current Phone Model:
    RAZR HD
  8. cahj1968

    cahj1968 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The update bricked my phone
     
  9. Droid Firefighter

    Droid Firefighter Senior Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    1,619
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Indiana (and that is close enough for the internet
    Ratings:
    +13
    Current Phone Model:
    S4
    Cahj, take it to a Verizon store and tell them that. They will take care of you.
     
  10. cahj1968

    cahj1968 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    They told me it was not their problem the firmware update came from HTC and since my phone was out of warranty there was nothing they could do for me. Well I could get a new phone and lose my unlimeited data package...... I am convinced Verizon is evil.....
     
  11. brit7191

    brit7191 New Member

    Joined:
    Nov 16, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Get a Verizon phone off of Amazon.com and then activate it with Verizon that's what I'm doing since I don't want to lose my unlimited plan.
     
Search tags for this page

droid incredible 2 update 2013

,
droid x2 update 2013
,
droud incredible 2 update 2013
,
update incredible 2