1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New to Droid

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by ejcrossl, Sep 23, 2010.

  1. ejcrossl
    Offline

    ejcrossl New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ Desert
    I just got a Droid X coming from a Storm. I just got 2.2 today. I am having problems w/ the voice search. When I try to do a voice command for text or email, it won't enter the person's name. Is everyone else having this problem. Any suggestions? Also, I can't seem to get to get videos on ESPN to play. I thought videos were supposed to play w/ Flash 10.1.
  2. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Welcome! Good to have you with us. I have a rooted Droid so my experience may be different from yours. I've not had any issues with my voice commands. On my phone, I had to download Flash from the Market. I do not know if it was preinstalled on your X. Check the installed apps and verify.

    Mike
  3. ejcrossl
    Offline

    ejcrossl New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ Desert
    Yeah I alrealdy downloaded flash from the market. Also have another question, on my wifes fascinate when your screen Iis locked you have to move a puzzle piece to answer the call. On the X you just have to push a button. Is there anyway to product the screen on a call?
  4. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Sorry, I do not know what "product" the screen means.
  5. ejcrossl
    Offline

    ejcrossl New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ Desert
    Haha, sorry about that. Learning the swype keyboard. It is supposed to be protect, or block the call from being accidentally answered.
  6. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Got it! I'm not sure. I have a Droid and to unlock, I move an icon from left to right by swiping my finger from left to right.

    Does the X allow you to set a password?
  7. ejcrossl
    Offline

    ejcrossl New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ Desert
    It lets me swipe to unlock,except when a call is incoming. Then it goes straight to the screen to accept the call
  8. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Ah, that is different from my Droid. I need to swipe to answer a call.

    If you can't find anything in the X FAQ section I suggest that you start a thread in the general discussion section for the X.

    Mike
  9. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
  10. ejcrossl
    Offline

    ejcrossl New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ Desert
    Thx mike. Anything out there on the google voice search being glitchy? I can't seem to get the name to populate when saying send text to or send message to.
  11. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    I do not recall reading anything but if I do I will pass to you.