New to Droid

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by nina517, Feb 21, 2010.

  1. nina517

    nina517 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I'm new to Droid and this site. My Droid is currently working with my PC, but I'm transitioning to a Mac, which is the nature of my question...hoping someone can refer me to the proper place to seek information on this.

    Thanks!

    Cristina
     
  2. LtKen

    LtKen Silver Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    2,628
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +1
    You can access the SD card the same as you would on a PC -- mount it on the Droid and file away.

    As for syncing with the Mac, my suggestion would be to migrate your Apple stuff out to Google, since it's ubiquitous these days.

    Any other questions for development would have to be more specific, as I dont Mac unless I have to.
     
  3. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    :welcome: to the Droid Forums Cristina. We have a mac group in our communities. Section of the forum and I'm a Mac person too. Hope you decide to stick around and make this your forum of choice.:)
     
  4. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Welcome!

    I'm a Mac user, also. When you mount your Droid and icon will appear as
    "no name" Just click and you will see you files. One caution, before you disconnect your phone, click the no name icon and "eject" then unmount your Droid by tapping turnoff.

    Send me a PM if you have any other questions.

    Mike
     
  5. nina517

    nina517 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is the only way to send someone a message via AIM?

    Thanks for the offer to contact you regarding further questions. I don't have aol im installed on my pc. is that the only way to contact you?
     
  6. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    No problem. I just sent you contact info via a PM (private message) which you can access at the top of the page by clicking "Private Messages"

    Mike