[New!][RELEASE] D1-MIUI-0.12.31.0

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by jamezelle, Jan 2, 2011.

  1. StealthMode

    StealthMode Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yes, they should work fine.
     
  2. The Kid Cassidy

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    292
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Reading, PA Pronounced (Red-ing)
    Ratings:
    +0
    I have themes from 11.19 still working on this build, it just says old version in theme manager flashed slow but everything is there.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. xpezdj

    xpezdj Member

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Would never install chinese rom on my phone. Never know what's inside unless you know what you're doing.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  4. boostedhonda

    boostedhonda Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    740
    Ratings:
    +0
    Lol seriously?


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. toastedoats

    toastedoats Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Not this again :wacko:

    You have no reason to trust any other ROM more than MIUI. If you are nervous about the legitimacy of a ROM stick with official OTAs and dont ever grant root access to any app
     
  6. aamzalag

    aamzalag Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im having this same problem with texting, but in portrait, when i hit the bar for my kb to show up it doesnt take me to the last message, so i cant see what im replyin to. :( any1 else have this problem?
     
  7. d412k5t412

    d412k5t412 New Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    Yeah, no fix that im aware of yet.
     
  8. chewy74

    chewy74 Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16
    yes, its filled with lead

    DANGER DANGER DANGER!!!!

     
  9. frostthejack

    frostthejack Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    You went from 1 Meg down to less then half a Meg I would say that's a difference the other two are wifi and have nothing to do with your 3g speeds.
    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  10. yakitori

    yakitori Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    IoOo
    Actually the test log is most current at top so...the half meg was before the mod...1 meg was after assuming the speed test done before and after mod was applied

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. loudaccord

    loudaccord Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Right... the top 2 are after the mod... check the times. :)

    I did the wifi test just for the sake of it in case anyone was going to ask. The way I did the test was
    test with wifi on first, turned it off, did the test again, did the mod, ran the test, turned wifi back on and ran the test again.
     
    #143 loudaccord, Jan 3, 2011
    Last edited: Jan 3, 2011
  12. chewy74

    chewy74 Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +16
    Bug:

    hate to beat a dead horse and be repetitive, but the sound/notification issue is still present in the most recent version.

    not sure if the bug is because droid 1 has a setting/option to select for the notification alert volume to be connected with the ringer volume and you can have the volume level sync'd or unsync'd with each other

    -but the rockers for notification volume level still does not work
    -volume level settings still resets after reboot, i.e. i set volume to 3 and reboot and it defaults to 8

    not a bug, but did the most recent version change the dialers layout/design? i liked the old version better
     
Search tags for this page

lfyall new phone