New OTA update??

Discussion in 'Motorola Droid Turbo' started by m@tt, May 17, 2016.

  1. m@tt

    m@tt Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, Texas
    Ratings:
    +1
    I woke this morning with new update on my Verizon Turbo.
     
  2. DroidT

    DroidT Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    South of Italy
    Ratings:
    +2
    Current Phone Model:
    droid turbo
    Yes; it should help in security and in dialing
     
  3. DroidT

    DroidT Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    South of Italy
    Ratings:
    +2
    Current Phone Model:
    droid turbo
    but M?? When?
     
  4. bigmatt503

    bigmatt503 Active Member

    Joined:
    Jun 1, 2012
    Messages:
    203
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +54
    On the 26th of never.. Verizon droid branded phones are the red headed step children for updates

    Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
     
  5. m@tt

    m@tt Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    170
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, Texas
    Ratings:
    +1
    Going to help with drunk dialing?? WooHoo!!
     
  6. DroidT

    DroidT Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    South of Italy
    Ratings:
    +2
    Current Phone Model:
    droid turbo
    ahahahahahahah...
     
  7. DroidT

    DroidT Member

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    South of Italy
    Ratings:
    +2
    Current Phone Model:
    droid turbo
    p.s. my dialer is very slow...how can I fix it? Thank you
     
  8. CaptainAmerica

    CaptainAmerica Senior Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Messages:
    64
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    58
    Ratings:
    +38
    Current Phone Model:
    Droid Turbo
    Yep, got it too. Did not see the official list of fixes, but it patched the Stagefrigth vulnerability. When the news came out I had downloaded the Stagefrigth Detector from Lookout. I run it again after the OTA and now it comes up negative.
     
  9. Remmy700P

    Remmy700P Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Inland Empire, CA
    Ratings:
    +5
    Current Phone Model:
    DROID Turbo
    My battery life has taken a significant hit since this update...
     
  10. JDH

    JDH Active Member

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Messages:
    351
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +113
    My battery also went south, barely lasting all day. Did a cache partition wipe a couple days ago, seemed to help. The whole 48 hour battery hype was just that.
     
    #10 JDH, May 24, 2016
    Last edited by a moderator: May 24, 2016
  11. Remmy700P

    Remmy700P Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Inland Empire, CA
    Ratings:
    +5
    Current Phone Model:
    DROID Turbo
    I've also noticed that I have to manually force the wi-fi to connect to my home network. It used to automatically connect when in range. Not any more. This is a MAJOR PITA.
     
  12. CaptainAmerica

    CaptainAmerica Senior Member

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Messages:
    64
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    58
    Ratings:
    +38
    Current Phone Model:
    Droid Turbo
    Do not mean to add insult to injury, but I have not experienced any adverse effect on battery life or connectivity in my Turbo. It is 6:30pm and I still am at 77% battery. Phone has been on since 6:45am this morning.

    Is it possible that some of your applications are not getting along well with the OTA, for whatever reason?

    I did perform a cache wipe after the OTA update, just in case.