new moto MILESTONE

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Nophasit, May 2, 2011.

  1. Nophasit

    Nophasit New Member

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I jut got new mobile Motorola MILESTONE yesterday it is being charged of power for battery. I want to use new mobile maximize, especailly I am not sure fully service there has in my country or not.
     
  2. Droid-Xer

    Droid-Xer Super Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,406
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +57
    Welcome to the forum.
     
  3. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,208
    Likes Received:
    157
    Trophy Points:
    143
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +160
    Welcome to the community and congrats on the Milestone. Glad to see you joined us and feel free to ask any questions. Also are you asking if the Milestone is capable of having service in a specific country?
     
  4. CJM

    CJM Super Moderator
    Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    10,590
    Likes Received:
    1,665
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +1,807
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Twitter:
    https://twitter.com/Corey
    :welcome: to the forum.
     
  5. Hawaiian Princess

    Hawaiian Princess Moderator

    Joined:
    Nov 27, 2010
    Messages:
    4,038
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Hawaii
    Ratings:
    +22
    Welcome to the forum!

    sent from my Hawaiian Xoom...ALOHA