New member /question CM9

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by BlueJayToo, May 16, 2012.

  1. BlueJayToo
    Offline

    BlueJayToo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Hello! I'm new to the Droidforums and am enjoying all the info. Thank-you for maintaing such a great site.
    I've had a Droid X for a little over a year. I'm fairly new to rooting and installing rooms and am trying to figure out if I have actually received the .621 update. I recently installed CM9 on my Droid X.my phone says I'm running Android 4.0.4. Can I install AOKP or other rooms over this ? I've been trying for awhile to understand. Fortunately I do really like CM9and if that's where I'm stuck for now, I guess that's a good place to be. Thanks for your help.It's much appreciated.
     
  2. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,404
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +55
    Welcome. Yes you can install other ICS based roms over cm9 with a data/cache wipe. You're not on the latest update, so no worries.
     
  3. smalltowngirl13
    Offline

    smalltowngirl13 DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    6,734
    Likes Received:
    492
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +499
    Current Phone Model:
    Xperia Z3v
    Twitter:
    smalltownlife13
    Hello and welcome to the forum!!
     
  4. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Hello BlueJayToo!! We also have a "DX ROMs" section where you could pop in and look around for info.
     
  5. BlueJayToo
    Offline

    BlueJayToo New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Thanks for the welcomes and help. So then, if I install another rom and should get stuck, I can still sbf to .602 to start over ?
     
  6. Droid-Xer
    Offline

    Droid-Xer DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    2,404
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    113
    Location:
    El Paso, TX
    Ratings:
    +55
    Yes sir. Actually the latest rootable firmware is 605
     
  7. SFGate
    Online

    SFGate Guest

    Ratings:
    +0
    Welcome to the site. DancingNexus