new member looking for help

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by danielb88, Jan 7, 2014.

  1. danielb88

    danielb88 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hi everybody

    I'm new to this site... I joined because i'm desperate to find a solution to my problem. Hopefully anybody can help me.(i'm posting this here, but mods please feel free to move it to the right section)

    I have a galaxy s3 rooted with cyanogenmod 10.2.0-RC1

    It's been like 3 weeks since my play store stopped working, it closes as soon as I open it. I did searched on the forum but, with no luck. I tried erasing data/cache, resetting the app preference, disable/enable download folder, erased my Google account and add it again, uninstalled play store and installed it again... but nothing seemed to work. In my desperation, i finally reset it to factory mode thinking it was going to be the end of my problems, but guess what? IT DID NOT WORK!!!

    I just don't know what else to do. PLEASE HELP ME!!!!!

    thank you
     
  2. cdg1005

    cdg1005 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Have you tried reinstalling gapps via cwm?

    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
     
  3. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,134
    Likes Received:
    973
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,022
    Current Phone Model:
    Z Force / Nexus 6P
    Twitter:
    smalltownlife13
    Welcome to the forum!

    You have definitely tried several options - like mentioned above, definitely try reflashing gApps and even possibly the ROM.
     
  4. Shadez

    Shadez Super Mod/News Team
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    8,425
    Likes Received:
    207
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Lafayette Hill, Pa
    Ratings:
    +208
    Current Phone Model:
    HTC One M8
    Twitter:
    @Shadez69
    Welcome to the forums! :)
     
  5. danielb88

    danielb88 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    No, I have't. I will try that today. Thank you!!

    Thank you! I will try re-flashing the agapps. If it doesn't work I will try the ROM route.

    Thank you dude!

    I really appreciate all the help from you guys
     
  6. SFGate

    SFGate Guest

    Ratings:
    +0
    Welcome to the site Daniel. DancingNexus
     
  7. danielb88

    danielb88 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    just wanted to give an update. I ended up flashing the gapps again and it worked great. Finally. THANK YOU EVERYONE!!!
     
  8. cdg1005

    cdg1005 New Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Very nice, glad that's all it was!

    kik@cdg1005