New Market with UD 2.5

Discussion in 'UltimateDroid' started by droidforsale, Dec 29, 2010.

  1. droidforsale
    Offline

    droidforsale New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can anyone tell me how to get the new market installed with my UD2.5 and original droid?

    I see the option under ultimate settings, but nothing happens when I go through this step.
  2. 306stang
    Offline

    306stang New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ATL
    Same here, am I just a ratard.???
  3. cwciwatch
    Offline

    cwciwatch New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    NH
    Not sure but I think you may need to uninstall an unused system app to make room? I would back up first.
  4. Buster Nuts
    Offline

    Buster Nuts New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    reboot your phone
  5. ecsnead69
    Offline

    ecsnead69 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    You can't install the new market through UD settings... And since you tried, it is now messed up... You will need to reflash the rom back to when the old market was working before you can install a zip to get the new market.. You can get a black and transparent market from my sig or go to this thread and pick what you want from Post #3....

    http://www.droidforums.net/forum/te...05022-who-going-re-revisited-vending-apk.html
  6. droidforsale
    Offline

    droidforsale New Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    THank you ecsnead69.