1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New market not working

Discussion in 'Cyanogenmod - D2G' started by Killerhimsa, Aug 6, 2011.

  1. Killerhimsa
    Offline

    Killerhimsa New Member

    Joined:
    Feb 24, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I haven't seen anyone else post this so I was just wondering if anyone else was having trouble getting the new marketplace to work on cm7?

    I flashed the current nightly as well as gaps, so the old market works but when I try installing the new one it just force closes.

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
  2. mreyn3693
    Offline

    mreyn3693 New Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've been using the new market with cm7 on my d2g for the last few builds. I have the apk on my sd card and I install it after flashing the ROM. no force closes on mine.
  3. hamann5
    Offline

    hamann5 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey guys quick question, ive running CM7 for a while now and have always flashed to the newest nightlys.
    When I go to the markets and go to my apps, the only apps that show are the ones I've purchased and none of the many other apps i have. When i first installed CM7 thye market downloaded almost all my apps.
    Was just wondering why all my apps down show when I go into the market just makes it a little annoying when there are updates available. ANy help? Thanks!

    Sent from my CM7 D2G using DroidForums
  4. 13th angel
    Offline

    13th angel Developer Developer

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn, Alabama
    Restore via Titanium Backup and itll restore market links and your good to go.
  5. hamann5
    Offline

    hamann5 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Angel I already have all my apps, its just they don't show up in the market when I go to my apps so they can automatically download. I do have a little outdated Titanium Backup with almost all my apps if I do a restore wont it bring them back to the previous versions?