1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

New market ap

Discussion in 'Android Applications' started by dafoxs, Jul 24, 2011.

  1. dafoxs
    Offline

    dafoxs New Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone been able to get the new market app yet?

    Sent from my htc inspire using DroidForums
  2. Barchetta
    Offline

    Barchetta New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lakewood
    I have it, just google android market app apk, there are a few sites that have it. I downloaded it and emailed it to myself from my home computer, make sure to change you settings on your phone to use out of market apps

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  3. dafoxs
    Offline

    dafoxs New Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm on att, i have not found the setting to install non market aps. Is it possible?

    Sent from my inspire using DroidForums
  4. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lincoln, NE
    I got made a video on how to get it.

  5. km75
    Offline

    km75 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    466
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Funny my market updated itself on my D3 to the new version two or three days ago. But my D2 is still on the old version. Guess its hit or miss. I am curious as to whether anyone who actually downloaded the new market has been able to update their apps manually. I know I wasn't able to do it. Didn't even see the option for it. Hence the reason I un-installed it.
    Sent from my DROID3 using DroidForums
  6. Barchetta
    Offline

    Barchetta New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lakewood
    You can manually update by pressing menu and selecting"my apps", once inside the market of course:)

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  7. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lincoln, NE
    See I tried that! But, I couldn't find the option to update. =/ I don't know, maybe I'm blind or somethin. I did try that like 5 days ago, though, so it might not of been an option yet.
  8. lemodular
    Offline

    lemodular New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    289
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    As far as I know, ATT will not allow side-loading of apps. As a matter of fact, the option to install from "unknown sources" is not even available. This is true for the current Atrix (pre GB) as well as many ATT phones. I don't know if it's true for the Infuse, Capitvate or Inspire.
  9. km75
    Offline

    km75 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    466
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Nah I don't think that you're blind. The option just isn't there. All it will do is let you know that you have updates but there is nothing you can do about it. That's why I had to un-install it. But with the pushed updated market the option is definitely available.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  10. alboboy10
    Offline

    alboboy10 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Doesn't update for me...idk how to update.
  11. km75
    Offline

    km75 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    466
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Have you actually downloaded the new market and tried that. If you can tell me where the option to update apps is I would appreciate it. Bcuz I want the new market on my D2. All I can get to is my apps. I can see that I have available updates. But I fail to see something to click on to install the updates

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  12. dafoxs
    Offline

    dafoxs New Member

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks everyone. I did get it to work using the side loader. I also had to get the right driver by installing the new htc sync application. Everything works fine.

    Sent from my Desire HD using DroidForums
  13. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lincoln, NE
    You can just install it manually if you look at my video, it explains it. :)

    Ah, yeah, that makes sense.
  14. Barchetta
    Offline

    Barchetta New Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lakewood
    When I open the market app, I just tap the menu button on my phone, I'm on a droid 2. It opens and there are 4 choices; my apps, settings, accounts and help. I select my apps and it shows all my installed apps that have updates in aphabetical order, that's it. What phone are are you on?
  15. BenLand150
    Offline

    BenLand150 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lincoln, NE
    Dude, to download it just:

    Go to market > search 4shared > download > open 4shared > search 3.0.27 market(or android market and look for the 3.0.27 one) > download.

    Or go online on your phone, google 3.0.27 market, and find the link and download it.
  16. armeddroid
    Offline

    armeddroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Traffic Capital
    How do you update in the new market?
    I have an app that needs to be updated and i cant figure out where to update it.
    Help?
  17. km75
    Offline

    km75 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    466
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Depends. Did you download the new market or was it pushed to your phone automatically. If you downloaded it I'm pretty sure you can't update your apps even though you can see that it needs to be updated.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  18. armeddroid
    Offline

    armeddroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Traffic Capital
    It was pushed automatically this morning.
    I was just looking to see if any apps this morning need to be updated and i get a notification to update my market.
    Now its updated i am trying to update an app...and there is nothing to select.
    I would say that the new UI is nice but it seems like there is alot going on.
  19. km75
    Offline

    km75 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    466
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    When you go in the market>hit the menu button>select my apps. It should show you what apps if any need to be updated and then allow you to do so. Yeah there is a lot going on with it but IMO it's definitely better than the way it was. Takes some getting use to though.

    Sent from my DROID3 using DroidForums
  20. armeddroid
    Offline

    armeddroid New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,654
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Traffic Capital
    hmmm, That is what i am doing. It says updates on a separate line but and when i click on it, it takes me to the app but it only says OPEN or UNINSTALL where usually in the regular market, it would say UPDATE. I uninstalled/reinstalled for a quick fix. Although i know i lost my settings but that was weird that i didnt have that option.
    Yeah the new UI looks great....movies on one side, books on another and then the categories tab on another side. Looks good.
Similar Threads
  1. nicki248
    Replies:
    3
    Views:
    570
  2. ksalce
    Replies:
    4
    Views:
    743
  3. sik916
    Replies:
    3
    Views:
    1,206
  4. Markster1
    Replies:
    2
    Views:
    759
  5. cracker11
    Replies:
    1
    Views:
    677
Loading...