NEW Lithium Mod v0.0.3 in Rom Manager

Discussion in 'LithiumMod' started by champlification, Nov 7, 2010.

  1. champlification

    champlification Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  2. Roland B.

    Roland B. Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Kanab, Utah
    Ratings:
    +0
    Is the baseband correct on this rom?
     
  3. Jmart922

    Jmart922 Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Awesome does anyone know what build the lithium team used? Is this still based off CM or did they build their own like sapphire?
     
  4. geekabilly

    geekabilly Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New England
    Ratings:
    +1
    Basebands are not included in ROMs -- must be flashed separately -- not touched even during wipes
     
  5. kafercup

    kafercup New Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm running the 0.0.3 right now and it's very smooth! The only issue i've found so far (beside the known Absolute System issue) is that wireless tether seems to have broken. I can connect, but data transfer will not initiate. Is this a baseband issue with the new rom?
     
  6. denial1385

    denial1385 New Member

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    {Slightly apprehensively} Downloading and switching to 0.0.3 from Froyo K from 0.0.2...the wireless tether and all other tethering apps were screwy on kangerade for me as well. other than that, awesome battery life with jdlfg's 1200 kernel and no FCs at all! Love the lithmods!!
     
  7. Coolsaluki

    Coolsaluki New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I installed v0.0.3 Lithium Mod last night and everything is running great. I was on v1.0.12.1 and wasn't getting any ads. Does V0.0.3 not have an ad blocker in it? If not, what is everyone else using?
     
  8. SSHGuru

    SSHGuru Silver Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Fort Lauderdale
    Ratings:
    +30
    Look for a new application on your phone already called Lithium Mod. It has a bunch of features including an ad blocker.
     
  9. Coolsaluki

    Coolsaluki New Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you.
     
  10. kamisan

    kamisan Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    330
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    Latest was the needed fix. Fast / apps working. .. now to wait on themes.....

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. darkcirc

    darkcirc New Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone know if this is this available as a download or is it only through RomManager?
     
  12. Robbie72

    Robbie72 Member

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +0
    Right now I just think it is on ROM Manager.
     
  13. SSHGuru

    SSHGuru Silver Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Fort Lauderdale
    Ratings:
    +30
    Still has the bug where all the widgets stop updating. Fixes on restart.
     
  14. undrlord

    undrlord New Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am so confused right now. I see from page 1 i can get 0.0.2 but where is 0.0.3? Do I have to get from RM? Do I need google apps?
     
  15. Glitch4583

    Glitch4583 New Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Only issue that's keeping me from installing the 0.0.3 is that it's not DLed to the phone as a .zip. So now I'm stuck not being able to wipe the system fully before installing and instead have to rely on RM's one-pass partial clearing before installing a new ROM. Grr...
    Please tell me I'm doing something wrong so I can install Lith. :p
     
Search tags for this page

lithium rom for atrix2