New here! Pdanet Trouble!

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by scooterville1289, Jan 21, 2012.

  1. scooterville1289

    scooterville1289 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Hi im Callie 22yrs old. From Albany Ga,and currently own a Schm828c .Neway, its my first touchscreen ever! Ok! So im trying to get the internet working on my computer. Its windows xp and i have no house phone or internet connection. Ive downloaded pdanet app and went to junefabrics pda technology neway it pretty much told me to reinstall it all so i did no help.. So imhaving problems my comp doesnt even show an icon for pdanet so confused! Please help!
     
  2. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,131
    Likes Received:
    969
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,018
    Current Phone Model:
    Z Force / Nexus 6P
    Twitter:
    smalltownlife13
    Hello and welcome!

    Do you have the app installed from the market on your phone and the software on your computer?
     
  3. scooterville1289

    scooterville1289 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Yep ive downloaded the app and then that other thing pdaneta302.exe but now im clueless in wat to do
     
  4. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,131
    Likes Received:
    969
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,018
    Current Phone Model:
    Z Force / Nexus 6P
    Twitter:
    smalltownlife13
    Once you have the software on the computer, you will have to walk thru the steps of installing / initiating and it should give you step by step info...

    I haven't used PDANet in some time so maybe someone else will chime in here as well with some support.
     
  5. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    It's been a while since I did the Pdanet thing, but it seems that you install it on the phone, from the market, and then install it on the computer, hook the two together with usb cord and it works.

    I went ahead and reinstalled it on my phone. Once it installed, I opened it and asked me to Enable it before I plugged it into the computer. So that leads me to believe that you install it on the PC and the phone, enable it on the phone and then plug it in and it should just work.

    Good luck and keep us posted.
     
  6. scooterville1289

    scooterville1289 New Member

    Joined:
    Jan 20, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Georgia
    Ratings:
    +0
    Ok wow! Well thanks nehow idk how toget it on my computer lol.
     
  7. JSM9872

    JSM9872 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,922
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    513
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    Welcome to Droid Forums!!
     
    #7 JSM9872, Jan 21, 2012
    Last edited: Jan 21, 2012
  8. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    I did not pickup on that one point!! No internet!! I'm going to send you a pm with my email address. Send me an email and I'll attach the exe file for XP and send it to you. You cant then put the exe file on the XP and run it.

    Good luck.
     
  9. SFGate

    SFGate Guest

    Ratings:
    +0
    Welcome to the site. DancingNexus
     
Search tags for this page
does pdanet work on xperia z3v
,
lg g2 pdanet
,

why wont my samsung sch connect with pda.net