new here, looking to get started

Discussion in 'Android App Developers' started by imsmooth, Aug 23, 2011.

  1. imsmooth

    imsmooth New Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello all. First time here.

    I have a Droid that I am trying to use for writing some apps since I have done so with the iPhone.

    I have it connected to my PC and the USB debugging is set to ON. I am using Eclipse. I have written the basic hello world app on the emulator and would like to see it run on the phone. I am having trouble figuring out what to do. I believe I am suppose to install a package on the phone using the console terminal, but I can't seem to get it to work. I have some type of OSGi> Console running right now.

    Any help out there or which subforum I should use?
     
  2. imsmooth

    imsmooth New Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I go to my android-sdk/platform-tools directory and type from COMMAND

    ADB USB and I get

    error: device not found

    Does this help?
     
  3. CJM

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,437
    Likes Received:
    601
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +609
    I moved this to the App Developers section. Maybe you'll get more responses here.

    Tapped from an Unbrickable DROID
     
  4. imsmooth

    imsmooth New Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello developers. Can anyone help me?

    I have uninstalled the USB drivers and when I plug in the motorola droid it tries to install drivers, but says it can not find them.
     
  5. imsmooth

    imsmooth New Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It seems I solved the problem myself.